Κηφισια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα

Live streaming αγώνες Παναθηναικός

Με στόχο τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά ώστε να φτάσει στη διακοπή χωρίς απώλειες.

Κηφισια – Παναθηναϊκος Live Streaming |Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πέσει στις παγίδες της Κηφισιάς! Οι «πράσινοι» της Κυριακή (21:30) αντιμετωπίζουν τους νεοφώτιστους στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Αναμφισβήτητα το πάθημα της ΑΕΚ (1-1) απέναντι στην ομάδα των βορείων προαστίων την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι θα μπουν υποψιασμένοι στο τερέν.

. Panathinaikos Live Streaming

Επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στη νίκη (1-2) στη Λαμία και στην ήττα από τη Ρεν (3-1) θα κληθεί να διορθώσει αρκετές ανορθογραφίες. Μια από αυτές είναι η ενέργεια που παρουσιάζει ότι η ομάδα αμύνεται και το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα φτάνει με ευκολία στην περιοχή του Μπρινιόλι.

Ο τιμωρημένος Αράο ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά είναι η σημαντικότερη απουσία. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πέρεθ θα παίξει βασικός και η τριάδα στο κέντρο θα πλαισιωθεί από τους Τσέρι και Τζούρισιτς.

Στην άμυνα, με δεδομένη τη μόνιμη απουσία του Μάγκνουσον, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Έτσι, οι Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας θα παίξουν βασικοί.

Στην επιθετική φαρέτρα του Γιοβάνοβιτς οι επιλογές αυξάνονται.

Ο Βέρμπιτς, εν αντιθέσει με τα ευρωπαϊκά ματς, είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Μαζί με τους Μαντσίνι και Σπόραρ είναι φαβορί για να παίξουν βασικοί.

Η Κηφισιά σε 10 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς (1-5-4) και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (5) στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου απέδειξαν απέναντι στην ΑΕΚ ότι θα διεκδικήσουν ακόμη και απέναντι στους «μεγάλους» τις ελπίδες τους για σωτηρία στην κατηγορίας.

Σημαντική η επιστροφή του Μποτία στο κέντρο της άμυνας για τους νεοφώτιστους.

Κηφισια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, παραμένουν οι ποινές για το ντέρμπι!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τη διατήρηση των ποινών του Ολυμπιακού για το διακοπέν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μηδενισμός, -1 βαθμός και δύο αγωνιστικές έδρας! Κεκλεισμένων με ΑΕΚ…

Είναι πλέον οριστικό. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπειτα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Μετά το πρωτοβάθμιο όργανο της Superleague, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να διατηρήσει τις ποινές στους Ερυθρόλευκους, που χάνουν οριστικά το παιχνίδι με σκορ 3-0, τους αφαιρείται ένας βαθμός και θα εκτίσουν τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή, απέρριψε τόσο την έφεση του Ολυμπιακού, όσο κι εκείνη του Παναθηναϊκού για την κύρια παρέμβαση που είχε κάνει, αλλά πλέον αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού αποφασίστηκε η οριστική δικαίωση των θέσεων του Τριφυλλιού.

Πλέον μένει να φανεί αν η πειραϊκή ΠΑΕ θα προσφύγει και στο CAS όπως είχε προαναγγείλει το προηγούμενο διάστημα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός παραμένει οριστικά μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, στο +4 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στο +5 από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)

Εκτός ορισμών όσοι διαιτητές έκαναν λάθη την προηγούμενη αγωνιστική

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ποιοι μπήκαν στον “πάγο”…

Η ΚΕΔ άφησε εκτός ορισμών όσους διαιτητές υπέπεσαν σε λάθη στα παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής.

Ο λόγος για τον Μανούχο, που είχε δείξει λανθασμένα δεύτερη κίτρινη στον Αράο στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός, καθώς και τους Τσαγκαράκη-Φωτιά για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ παιχνίδι με την Κηφισιά.

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη ορίστηκε να διευθύνει ο Παπαδόπουλος, μοναδικός διεθνής που θα σφυρίξει παιχνίδι την 11η αγωνιστική, με τον Γκάμαρη στο VAR.

Στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός θα βρεθεί ο Ζαμπαλάς (VAR ο Τζήλος), στο ΑΕΚ-Λαμία ο Τσέτσιλας (VAR ο Βεργέτης) και στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός ο Τσιάρας (VAR ο Διαμαντόπουλος).

Κηφισια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Πρώτος μάρτυρας για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος

O Γιάννης Αλαφούζος θα είναι ο πρώτος μάρτυρας στην έρευνα για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Οικονόμου, ανέλαβε την προκαταρκτική έρευνα για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα θα είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα εξεταστεί, έπειτα και τις διαδοχικές συνεντεύξεις του το τελευταίο διάστημα σε κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην έρευνα του κ.Σπυρόπουλου θα εξεταστεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της χειραγώγησης αγώνων, της δωροδοκίας και της αθλητικής βίας.

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν πολύ αργοί, χωρίς ιδέες – Έπρεπε να κάνουμε περισσότερες φάσεις»

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σέρβου τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ρεν με 3-1:

«Αποτελεσματικότητα πώς να έχουμε, είχαμε λίγες φάσεις. Αυτοσυγκέντρωση μπορούμε να πούμε περισσότερα για το δεύτερο μέρος που χρειαζόταν περισσότερη. Σε ένα ματς όπως το σημερινό, με παίκτη παραπάνω από το 35′, θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Δεν το κάναμε. Δεχθήκαμε κόντρα επιθέσεις από αντίπαλο οργανωμένο πίσω. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε για την συγκέντρωση. Χάσαμε κάποιες μονομαχίες, πέτυχαν δύο γκολ και είχαν συνθήκες καλές για τους ίδιους και όχι για εμάς.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί. Δεχθήκαμε γκολ ξαφνικά αλλά μετά ισορροπήσαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, ισοφαρίσαμε. Το πρόβλημα ήρθε στο δεύτερο μέρος. Δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις με ομάδα με δέκα παίκτες σε χαμηλό μπλοκ. Ήμασταν πάρα πολύ αργοί, χωρίς ιδέες. Δεν μπορούσαμε στο 1vs1 ή να βρούμε παίκτη σε ενδιαμέσους χώρους. Δεν είχαμε λύσεις. Ήμασταν αρκετά παθητικοί και έτσι δεν φτιάχναμε ευκαιρίες.

Για τις ομάδες που έχουν τις μπάλες στα πόδια, συμβαίνει όταν δεν εμποδίζουμε την μετάβαση. Δεν ξέρω αν είναι σε όλα αυτά, στο σημερινό ήταν. Υπήρχαν φάσεις και μονομαχίες που θα έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί. Με λίγους παίκτες μας έκαναν κόντρα επιθέσεις και μας έβαλαν δύο γκολ. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώνουμε. Υπάρχει θέμα στο τρανζίσιον, στις τοποθετήσεις, στο πόσο δυνατοί είμαστε και πόσο οργανωμένοι είμαστε όταν χάνουμε την μπάλα, ώστε να μην αφήνουμε πολύ χώρο.

Από εδώ και πέρα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον όμιλο, δεν εξαρτώνται όλα από εμάς τα πράγματα. Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για τις δύο πρώτες θέσεις. Πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στα δύο επόμενα ματς, ώστε να πάρουμε έξι πόντους και να έχουμε κάποιο όφελος για την μάχη στο Europa League».

Κηφισια – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Λινκς για το παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News