«Τρέλα» από 1.500 φίλους του Παναθηναϊκού στη Γαλλία!

Περισσότεροι από 1.500 φίλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν το «παρών» στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της ομάδας την Πέμπτη απέναντι στη Ρεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε η Λεωφόρος με ΠΑΣ Γιάννινα

Από το μεσημέρι της Πέμπτης οι οπαδοί του τριφυλλιού έχουν κατακλύσει τους δρόμους της γαλλικής πόλης,με την ατμόσφαιρα να είναι… καταπράσινη.

Είναι αυτονόητο ότι η κερκίδα των φιλοξενουμένων στο «Ρουαζόν Παρκ» θα είναι κατάμεστη από τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Αλλωστε, ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας από την αρχή της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Στο Κόζιτσε, στη Μπράγκα, στη Χάιφα και τώρα στη Ρεν. Εξαίρεση αποτέλεσε το «Βελοντρόμ» στη Μασσαλία, όπου ως γνωστόν ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να παρευρεθούν εξαιτίας της απαγόρευσης μετακινήσεως οπαδών για λόγους ασφαλείας.

Δείτε βίντεο:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr