Ρεν – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (09/11)

Ρεν – Παναθηναϊκος Live Streaming

Θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ρεν – Παναθηναϊκος Live Streaming |Panathinaikos Live Streaming:

Θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης θέλει ο Παναθηναϊκός.

Οριακό ματς παίζει ο Παναθηναϊκός με τη Ρεν στη Γαλλία την Πέμπτη το βράδυ (19:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της φάση των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα (1-2) πριν 15 μέρες στη Λεωφόρο ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Roazhon Park». Έτσι, θα παραμείνουν με αξιώσεις στο κόλπο της πρόκρισης. Η κατάσταση στη βαθμολογία είναι ρευστή με τη Ρεν να έχει 6 βαθμούς και τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με 4 πίσω από τις Βιγιαρεάλ (3 πόντους με ένα ματς λιγότερο) και Μακάμπι Χάιφα (1 πόντο).

. Panathinaikos Live Streaming

Πλάνο νίκης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει πλάνο νίκης κόντρα στην ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο. Όπως ήταν φυσικό, στις τελευταίες προπονήσει έριξε το βάρος στην τακτική. Το επιτελείο του Παναθηναϊκού θέλει να κλειδώσει τα ατού της Ρεν. Παράλληλα, να τους βγάλει εκτός ρυθμού, αφού οι Γάλλοι πάνω στο τερέν τρέχουν ακατάπαυστα.

Τα λάθη που στοίχισαν στο πρώτο ματς απαγορεύονται. Επίσης, ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να εκμεταλλευτούν και τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν. Υπενθυμίζουμε ότι στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» έχασε αρκετές ευκαιρίες μετά το 0-2 και θα μπορούσε ακόμα και να ισοφαρίσει.

Ο Γιοβάνοβιτς στην επίθεση σχεδιάζει να παίξει με τους Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιος εκ των Σπόραρ ή Ιωαννίδη θα ξεκινήσει βασικός. Ο Σλοβένος σκόραρε κόντρα στη Λαμία ερχόμενος από τον πάγκο και στα ευρωπαϊκά ματς του «τριφυλλιού» μετράει 4 γκολ σε 9 συμμετοχές.

Στη μεσαία γραμμή οι θέσεις των Αράο, Τσέριν είναι «κλειδωμένες». Στην άμυνα μπροστά από τον Μπρινιόλι σίγουροι είναι οι Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς και μια θέση διεκδικούν οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης.

Η Ρεν σε 3 αγωνιστικές στο Europa League έχει δείξει το καλό της πρόσωπο. Έχει «γράψει» 2 νίκες και γι’ αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα στο γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο βρίσκεται στην 11η θέση (2-6-3). Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Νις. Το τεχνικό επιτελείο αναζητεί λύσεις στην αμυντική λειτουργία, αφού η Ρεν στα τελευταία 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις δέχεται γκολ.

Ρεν – Παναθηναϊκος Live Streaming: Άφιξη με κρύο και βροχή στη Ρεν

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Ρεν της Γαλλίας, όπου συνάντησε βροχή και κρύο.

Μετά από περίπου τρεις ώρες πτήσης η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στη Γαλλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεν για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Οι πράσινοι έφτασαν με πτήση τσάρτερ στο Ρεν, με την θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη απ΄ ότι στην χώρα μας. Το τριφύλλι συνάντησε ψιλόβροχο στην γαλλική πόλη ενώ η προσγείωση είχε ορισμένες αναταράξεις λόγω του καιρού.

Η πράσινη αποστολή αναμένεται να μεταβεί στο ξενοδοχείο και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας και η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οικονόμου για οπαδό που πέταξε κροτίδα στον Χουάνκαρ: «Γίνεται δουλειά και εφαρμόζεται ο νόμος»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» στην ταυτοποίηση του οπαδού που έριξε την κροτίδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και οδήγησε στη διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (22/10), λόγω τραυματισμού του Χουάνκαρ.

Για την σύλληψη του οπαδού που πέταξε κροτίδα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπογράμμισε πως, «με μεθοδικές ενέργειες και αξιοποιώντας το υλικό, και όσα είχαν παρασχεθεί από την γηπεδούχο ομάδα, βρέθηκε το άτομο που έριξε την κροτίδα στο γήπεδο. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος».

«Γίνεται δουλειά στους συνδέσμους, με συλλήψεις ανθρώπων που εμπλέκονται, με συλλήψεις ανθρώπων και κυρίως εφαρμόζεται ο νόμος. Αυτός ο άνθρωπος νομικά παραπέμπεται για πλημμέλημα, θα τα βρει η Δικαιοσύνη θα κάνει και τα υπόλοιπα.

«Μεθοδικά, στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της αθλητικής παραβατικότητας, βλέπουμε ότι – μπορεί λίγο αργότερα, λίγο νωρίτερα ίσως να χρειάζεται να είμαστε πιο γρήγοροι – γίνεται δουλειά και κυρίως εφαρμόζεται ο νόμος», είπε παρακάτω.

«Ο μεγαλύτερος συμβολισμός πρέπει να είναι ότι άνθρωποι με τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να κάνουν πολύ καιρό, να μην πω για πάντα, να ξαναδούν ομάδα στο γήπεδο. Αυτό είναι που θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα, έναν ισχυρό συμβολισμό. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε διαθέσει 400 αστυνομικούς ,που θα έπρεπε να είναι ένα παιχνίδι χαράς», κατέληξε.

Ρεν – Παναθηναϊκος Live Streaming: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Μανταντά κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σημαντικό πρόβλημα στη Ρεν με τον τραυματία Στιβ Μανταντά. Η συμμετοχή του οποίου στον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικά ρεπορτάζ, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Βρετάνης είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται κάτω από την εστία της.

Ο Μανταντά ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης αναμέτρησης της Ρεν με τη Νις (η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 2-0). Έτσι, είναι εξαιρετικά πιθανό να απουσιάσει από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Αναπληρωματικός τερματοφύλακας για τη γαλλική ομάδα είναι ο 30χρονος Γκοτιέ Γκαγιόν.

Στην εθνική Σλοβενίας Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και… βλέπουν Euro

Σταθερά στις κλήσεις της εθνικής τους ομάδας οι τρεις Σλοβένοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ακόμα μία φορά κλήθηκαν από τον εκλέκτορα της εθνικής Σλοβενίας οι Αντράζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σταθερά στις επιλογές του Ματίας Κεκ. H Σλοβενία έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά της κόντρα σε Δανία (εκτός, 17/11) και Καζακστάν (εντός, 20/11), βρισκόμενη αγκαλιά με την πρόκρισή της στα τελικά του Euro.

Συγκεκριμένα είναι ισόβαθμη με τους Δανούς στην 1η θέση του 8ου ομίλου. Ενώ στο -4 βρίσκονται οι Καζάκοι, τους οποίους φιλοξενούν την τελευταία αγωνιστική.

Ρεν – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Λινκς για το παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News