Παναθηναϊκός: Εκ νέου... ερωτηματικά στο Τριφύλλι

Στη Λεωφόρο έπαιξες ωραίο ποδόσφαιρο με τη Ρεν αλλά δεν εκμεταλλεύτηκες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάστηκαν.

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 5-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Για να μείνεις ζωντανός στη κυνήγι της πρόκρισης στο Γιουρόπα πρέπει να πάρεις αποτέλεσμα στη Γαλλία.

Τις προάλλες στη Λαμία, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι έπαθαν νίλες από Τσιλούλη-Καρλίτος, η αστοχία των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου έστειλε το παιχνίδι στο “διπλό”.

Οι πράσινοι καλούνται να συνέλθουν ανασταλτικά αφού η Ρεν βγάζει μεγάλη επιθετικότητα σπίτι της κι οι οικοδεσπότες θέλουν από τώρα να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους ώστε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να είναι πιο άνετοι και να επικεντρωθούν στο Σαμπιονά.

Αναρωτιόμαστε αν ο Ιβάν ενισχύσει τον άξονα για να μην αντιμετωπίσουν οι κεντρικοί οπισθοφύλακες κατά κύματα επιθέσεις.

Δεν γίνεται να δεις τη Ρεν κι αμέσως να μην διαπιστώσεις την ταχύτητα που έχει στην ανάπτυξη.

Ότι ψάχνει τους χώρους και ξέρει να τους εκμεταλλεύεται συνδυάζοντας ταχύτητα και ποιότητα.

Ότι ο εξτρέμ Γκουϊρί είναι παικταράς και δεν μπορεί να τον παίξει μόνος κανείς από τους μπακ που διαθέτει ο σύλλογος. Πολλές οι σπαζοκεφαλιές για το πως θα παίξεις στην άμυνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr