Η νέα μέρα για την απόφαση του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται να βγάλει απόφαση για τις εφέσεις των ομάδων των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από την Τρίτη και μετά.

Στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ, ο γιατρός του αγώνα αποφασίζει για το ντέρμπι!

Από την Παρασκευή και μετά υπάρχει αρκετός κόσμος – και βέβαια και οι εμπλεκόμενες και άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες πάνω απ’ όλα – που περιμένει την έκβαση της υπόθεσης του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο Φάληρο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε 2ο βαθμό και την επιτροπή Εφέσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η απόφαση είναι να βγει από την Τρίτη και μετά.

Μάλιστα κατά άλλες πηγές είναι να γίνει μία διάσκεψη την Τετάρτη και μετά να ανακοινωθεί η απόφαση από την Εφέσεων.

Σε πρώτο βαθμό το παιχνίδι είχε κατακυρωθεί στον Παναθηναϊκό και από τον Ολυμπιακό είχε αφαιρεθεί και ένας ακόμα βαθμός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr