Ενδεκάδες Λαμία-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δυο ομάδες

Λαμία και Παναθηναϊκός κοντράρονται στη Φθιώτιδα (17:30) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 5-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι γηπεδούχοι έχουν χτίσει ένα εξαιρετικό σερί στα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετρώντας ισάριθμες νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης και φιγουράρουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, με τον Καρλίτος να πρωταγωνιστεί, μετρώντας μέχρι στιγμής τρία γκολ και τρεις ασίστ, όντας καθοριστικός για την ομάδα του.

Φυσικά, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν αντίκτυπο και στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ αποτυπώνουν στο χορτάρι και τη δουλειά που έχει κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος τους τελευταίους μήνες, αρχής γενομένης από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν.

Κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τη Λαμία να είναι και αήττητη και στην έδρα τους, αριθμώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς και προέρχεται από την επιβλητική νίκη με 5-0 επί του Πανσερραϊκού στη Λεωφόρο.

Ένα παιχνίδι που έφερε αντίδραση για τους «πράσινους», μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Παρόλα αυτά, το «τριφύλλι» θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένο, αν θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την πόλη της Φθιώτιδας, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, οι Λαμιώτες είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά και αήττητοι στην έδρα τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά την αποστολή, σε αυτή θα βρίσκεται και ο Τόνι Βιλένα που ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα του, όχι όμως οι τραυματίες Χουάνκαρ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, με τον Ισπανό μπακ να μένει εκτός για τρίτο σερί ματς!

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σίντκλεϊ, Καρλίτος.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Μεϊντάνας, Σινιοράκης
4ος: Ματσούκας
VAR: Πολυχρόνης, Μπουξμπάουμ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr