Λαμία - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 4/11

Παναθηναϊκός: Πιθανή διπλή αποχώρηση το Γενάρη - Τα... φαβορί

Τη Λαμία αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Super League (4/11, 17:30).

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος θα κληθεί να λυγίσει το Σάββατο (17:30) ο Παναθηναϊκός στη 10η στροφή της Super League! Οι «πράσινοι» έχουν επικίνδυνη αποστολή απέναντι στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», όμως φέτος μας έχουν αποδείξει ότι απέναντι στους θεωρητικά «μικρούς» του πρωταθλήματος καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλην των ντέρμπι έχει 6/6 νίκες και ενώ επίσης στα πέντε ματς προηγήθηκε στο ημίχρονο. Μόνο με τον ΠΑΣ ήταν στο 0-0. Η αγαπημένη τακτική που θέλει τους «πράσινους» να μπαίνουν με το πόδι στο γκάζι στο παιχνίδι ενδέχεται να συνεχιστεί και στη Λαμία.

Λαμία-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 17:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1HD

Λαμία-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Νέα δεδομένα αναφορικά με την προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (12/11) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά, είχαμε σήμερα (03/11). Κι αυτό γιατί, όπως έκανε γνωστό και η Stoiximan Super League, υπήρξε αντιστροφή της έδρας του αγώνα, λόγω των έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που γίνονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News