Παναθηναϊκός: Κάτι χρωστάει στον Ιβάν...

Μετά την Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός θα ξορκίσει και την κατάρα της Λαμίας;

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Και τώρα επτά αλλαγές με Μπράγκα;

Στη Φθιώτιδα ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει πάντα σκούρα, ενώ μετρά και δύο σερί αποκλεισμούς από αυτούς στο κύπελλο!

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πάντως, το τριφύλλι ρίχνει ένα-ένα τα εμπόδια.

Αρχισε να κερδίσει στην επαρχία, να σκοράρει περισσότερο, να είναι πιο θεαματικό, να κάνει πρωταθλητισμό, να προκαλεί δέος, να “ψήνει” τον κόσμο του, δείγμα πως ο Σέρβος είναι ένας ιδανικός διοικητής και καταπληκτικός ψυχολόγος που μαθαίνει στους παίκτες του ότι το παιχνίδι, δηλαδή η οργάνωση και η αντίδραση, μετρούν πιο πολύ από το αποτέλεσμα: απόδειξη ότι ο Παναθηναϊκός του νικά, μόνο όταν παίζει καλά.

Αυτό που κάνει τον Ιβάν ξεχωριστό δεν είναι ούτε η αγάπη του να δουλεύει, ούτε η σέρβικη ξεροκεφαλιά του, ούτε ο όποιος δογματισμός του, ούτε η γνώση της ψυχολογίας του αθλητή: ο Γιοβάνοβιτς είναι πάνω από όλα ένας οραματιστής.

Ο άνθρωπος που μπορεί να δει στο βάθος του χρόνου το καλό να θριαμβεύει. Ενα πρωτάθλημα το δικαιούται, λόγω και του τίτλου που πέρσι στερήθηκε με το έτσι θέλω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr