Παναθηναϊκός: Ο φετινός ποδοσφαιρικός πετυχαίνει το… ακατόρθωτο!
Τι πιο όμορφο να κάνεις το κοινό σου να αδημονεί να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.
Στο χορτάρι η μπάλα κυκλοφορούσε όμορφα και η ροή επιθετικού παιχνιδιού ξεσήκωνε το κοινό. Γρήγορες αποφάσεις, σβέλτο passing game, πολλές ανακτήσεις μπάλας, μεταφορά όλης της ομάδας δέκα μέτρα πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.
Χωρίς μάλιστα να παίζουν βασικοί οι Βαγιαννίδης, Τζούρισιτς που στο Καραϊσκάκη είχαν αποδώσει υπέροχα! Παναθηναϊκός σταθερά όμορφος!
Μοντέρνος, ελκυστικός, πιο δημιουργικός, πιο γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια και πιο αυτοματοποιημένος από πέρυσι. Αμα βλέπεις στον πάγκο τόσους μπαλαδόρους και διεθνείς καταλαβαίνεις πολλά.
Σίγουρα ένας ουδέτερος ποδοσφαιρόφιλος Παναθηναϊκό θα επιλέξει να δει για να περάσει όμορφα ένα δίωρο.
Θέμα προς συζήτηση ο τρόπος με τον οποίο πρεσάρει, το positioning στην ανάπτυξη, τις καλύψεις που προσπαθεί να επιβάλλει, τα οποία εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της σεζόν που ακόμα δεν άρχισε!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο