Παναθηναϊκός: Πρώτα «πρασινίζει» ο Χολαργός κι έπειτα η Λεωφόρος

Λεωφόρος

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών τόσο στο ματς με την Μπεσίκτας στο Χολαργό όσο και σ’ αυτό κόντρα στη Ρεν στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας (18:30, Κλειστό Χολαργού) για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup στο μπάσκετ γυναικών κι έπειτα το ποδοσφαιρικό τμήμα φιλοξενεί τη Ρεν (22:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο παιχνίδι του μπάσκετ γυναικών με την Μπεσίκτας όσο και σ’ εκείνο της ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στη Ρεν.

Τα δύο παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σημαντικά, καθώς με νίκες και τα δύο τμήματά του κάνουν σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των διοργανώσεων που συμμετέχουν και γι’ αυτό χρειάζονται και τη στήριξη του κόσμου τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από το κλειστό του Χολαργού κι όσοι φίλοι των πρασίνων επιθυμούν να βρεθούν στον Χολαργό μπορούν να το κάνουν από τον σύνδεσμο που αναγράφεται παρακάτω.

Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας μέσω της ticketmaster στο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2128459

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News