Παναθηναϊκός: Δεν αργεί η πώληση... εκατομμυρίων στο Τριφύλλι
Χαρείτε όσο μπορείτε τον Γιώργο Βαγιαννίδη γιατί ο μικρός δεν είναι για Ελλάδα.
Ο άνθρωπος είναι η απόλυτα λογική επιλογή του κόουτς για μπακ σε παιχνίδι που πρέπει να διασπάσεις άμυνα με στόχο και τρόπο να ταμπουρωθεί, αλλά και για να προβληματίσεις αντίπαλο σε ντέρμπι εκεί που εκείνος σε περιμένει να ταμπουρωθείς αλλά εσύ να του βάζεις δύσκολα με συνεχόμενες επελάσεις.
Καλός κι ο Γιάννης Κώτσιρας αλλά αυτή την εκθαμβωτική κλάση του Γιωργάκη δεν την έχει. Ο Ιβάν ήθελε να πιέσει τον Ολυμπιακό τις προάλλες και να μην δώσει θάρρος στην εξέδρα του.
Για να διασπάσεις ένα σχήμα, με χαμηλά την πρώτη γραμμή πίεσης θες πλάτος κι ανεβάσματα από τις γραμμές, παίκτες ικανούς στην δημιουργία. Θες να δεις μια ομάδα που έχει δουλέψει σωστά και είναι σε θέση να βγάζει επιθετικές συνεργασίες και ποιότητα σε μικρό χώρο.
Στον Παναθηναϊκό γι αυτή την δουλειά υπήρχαν Τζούρισιτς-Μπερνάρ και περιμέναμε να δούμε αν θα τους ακολουθήσουν σε απόδοση οι δύο δημιουργικοί σου μπακ.
Από την στιγμή που το τριφύλλι βρήκε έξτρα στηρίγματα για αλλαγές μπάλας και στοχευμένες επιθέσεις από Βαγιαννίδη, Μλαντένοβιτς ο αντίπαλος “πνίγηκε”.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»