Παναθηναϊκός: Ο X-Factor στο «Καραϊσκάκης» και η νέα... μεταγραφή
Ο Γουίλιαν Αράο δεν τα πήγε άσχημα ως στόπερ ούτε στο Καραϊσκάκη. Τελευταία φορά που αμυντικός χαφ έκανε τον κεντρικό αμυντικό ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, την δεύτερη σεζόν του Νίκου Νιόπλια.
Ο Βραζιλιάνος είναι νταμάρι δύναμης. Παίκτης έμπειρος, που βοηθιέται από τον ομοεθνή του Μπερνάρ στην παραμονή του στην Αθήνα, προσαρμόστηκε ΑΜΕΣΑ και γεμίζει κουτάκια σε δύο θέσεις, τόσο ως εξάρι όσο κι ως στόπερ, για την ακρίβεια αποτελεί θετική έκπληξη ως παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ που νιώθει καλύτερα με ένα ποδοσφαιριστή πιο τραχύ από τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.
Πάντως με την ατυχία που δέρνει τα μπακ του τριφυλλιού ως τώρα (εκτός δράσης Μάγκνουσον, Γεντβάι, Μπράουν) μην απορήσετε αν δείτε και τον Σιδερά βασικούς στα επόμενα παιχνίδια.
Ο Γιώργος έχει δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα, σίγουρα θα είναι στην αποστολή ενόψει Ρεν αφού “δεν βγαίνουν τα κουκιά” με ένα μόνο κλασικό κεντρικό οπισθοφύλακα διαθέσιμο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σήμερα και σε ποιο κανάλι (16/10)
- Παναθηναϊκός: Εκτοξεύτηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης στο Conference – Τι δείχνει η νέα πρόβλεψη!
- Παναθηναϊκός-Χάποελ: Η πρόβλεψη του AI - Το πιθανό σκορ και ο παίκτης που ξεχωρίζει!
- TransferFeed: «Εξελίξεις με Πελίστρι το επόμενο δίμηνο - Δεν καλύπτει τα 10 εκατ. ο Παναθηναϊκός»
- Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου: «Κράτησα για το τέλος τη συντριβή σου»