Παναθηναϊκός: Το μεγάλο κρίμα και το αν με Βαγιαννίδη
Yπέροχος ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο ντέρμπι, αν το ματς τελείωνε με την φόρα που είχε πάρει ο μικρός από το πρώτο ημίχρονο και δεδομένου ότι το ματς το έβλεπε πολύς κόσμος στα γραφεία των μάνατζερ θα είχε σημάνει συναγερμός για πάρτη του.
Οι εποχές που ένας ποδοσφαιριστής έπαιζε σε όλη του τη ζωή σε μια ομάδα και γινόταν σημαία τελείωσαν.
Τα σύνορα άνοιξαν, αν έχεις κάτι καλό είναι δεδομένο πως θα το χάσεις. Το παιχνίδι πλέον παίζεται στον τρόπο που θα το χάσεις κι αν είσαι σε θέση να έχεις πάντα υλικό προς πώληση και ομάδα ελκυστική για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον.
Σήμερα ο σύλλογος κρατά στα χέρια του δυο θησαυρούς. Έχει κάνει καινούργια συμβόλαια σε Βαγιαννίδη, Ιωαννίδη των οποίων η απόδοση όλο κι ανεβαίνει. Από τώρα λοιπόν ο Γιάννης Παπαδημητρίου πρέπει να φροντίσει να βρει τρόπο να πάρει όσο δυνατόν περισσότερα χρήματα από αυτούς και να είναι στο ψάξιμο ώστε να βρει άλλου ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά τους.
Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να γίνει ελκυστικός για τους μάνατζερ και για τους νέους ποδοσφαιριστές λειτουργώντας ως σκαλοπάτι για να χτίσει ένας ταλαντούχος μια μεγάλη καριέρα.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τα βρήκαν σε όλα Γκρέμιο-Τετέ, αυτή είναι η τρίτη πρόταση στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Με τόσα δίνει τον Γιάγκουσιτς η Μπέλουπο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μαρμόλ
- Θέμα στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός και... η Αγγελικούση! (pic)
- Παναθηναϊκός: Τι ρόλο ετοιμάζει ο Μπενίτεθ για τον Κοντούρη - Πώς «κουμπώνει» στο ρόστερ