Νικοπολίδης: «Προβάδισμα για νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και εθνικής Ελλάδος, Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε τη δική του γνώμη για το μεγάλο ντέρμπι.
Τη δική του άποψη με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News παρέθεσε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των δύο αιωνίων αλλά και της εθνικής ομάδας μάλιστα έθεσε φαβορί τους ερυθρόλευκους, ενώ θεωρεί πως και οι δύο ομάδες έχουν καλό ρυθμό και θα διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αν νικήσει ο Ολυμπιακός θ’ αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για τη συνέχεια. Και οι δύο ομάδες έχουν ρυθμό παρά τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα τη νίκη που θα τους χαρίσει, εκτός από το γόητρο, πολύτιμους πόντους για τη μετέπειτα προσπάθειά τους.
Ρόλο παίζει η έδρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάσταση που θα βρεθούν οι δύο αντίπαλοι και ενδεχομένως οι λύσεις που θα έρθουν από τον πάγκο. Θα φανεί επίσης κατά πόσο επηρεάστηκαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αν και θεωρώ βέβαια ότι πήραν γερές ανάσες ενόψει του απαιτητικού προγράμματος που τους περιμένει.
Ο Ολυμπιακός δένει σιγά-σιγά ως ομάδα και νομίζω ότι έχει πιο πλούσιο ρόστερ από τον αντίπαλό του. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο συμπαγής και στηρίζεται περισσότερο στη συνολικά σταθερή εικόνα που εμφανίζει.
Λόγω έδρας θα δώσω προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αν και λαμβάνω ως δεδομένο ότι θα συναντήσει σκληρή αντίσταση μέχρι να πετύχει το σκοπό του».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεράστιος Ναν: Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι 80-75
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Αρμάνι 80-75
- Παναθηναϊκός, EuroLeague: Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι – Ημέρα, ώρα, έδρα (9 αγων.)
- Με ψυχή ο Παναθηναϊκός, νικητής σε απίστευτο θρίλερ στο T-Center!
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ