Κερδίζει και πατάει κορυφή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός, όπως... Φράιμπουργκ στο «Καραϊσκάκης»!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής (22/10, 19:30).

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Super League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής (22/10, 19:30). Έτοιμοι να πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας είναι οι «πράσινοι» και αυτό φιλοδοξούν να το κάνουν μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες στο πρώτο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας σέντερ φορ μας έχει αποδείξει τόσο στα ματς του Παναθηναϊκού, όσο και στο πρόσφατο της Εθνικής με την Ολλανδία ότι είναι ασταμάτητος και είναι ο «Νο1» κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τo CosmoteSport 1HD

«Κόκκινες» φωνές για την διαιτησία

Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιλογή των Ιταλών διαιτητών που θα σφυρίξουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει.

«Μια ακόμα πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας. Σε μια πρωτοφανή κίνηση – πρόκληση που ναρκοθετεί το ντέρμπι, ο Μάνταλος και η συμμορία όρισαν VAR τον Ιταλό Πιτσινίνι που ήταν VAR στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα!

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής! Ο αρχιδιαιτητής Μάνταλος όρισε παρανόμως και παρατύπως για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και έναν διαιτητή Β κατηγορίας, ούτε ελίτ, ούτε Α κατηγορίας και μάλιστα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και όχι κάποιον ταλαντούχο σε ανοδική πορεία.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή. Για ό,τι συμβεί απο εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News