Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 22/10

Άνταμ Τσέριν: «Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στη Super League είναι γεγονός!

Έτοιμος να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Παναθηναϊκός και αυτό φιλοδοξεί να το κάνει μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες στο πρώτο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Τα νούμερα στον Παναθηναϊκό λένε την αλήθεια και η επιθετική έκρηξη είναι πλέον θέμα χρόνου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει την ομάδα του να «πυροβολεί» και η επιθετική πολυφωνία δείχνει ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού θα περάσουν δύσκολο βράδυ.  Οι Ιωαννίδης, Τζούρισιτς, Παλάσιος και Μπερνάρ μετρούν από 3 γκολ και οι «πράσινοι» ξεκινούν τα παιχνίδια τους με το πόδι στο γκάζι. Ενδεικτικά σε 7 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει το σκορ 6 φορές.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1HD

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Κλήρωση λουκούμι για την ΑΕΚ που είναι ξεκάθαρο φαβορί για τον τελικό. Στην άλλη πλευρά των διασταυρώσεων προέκυψε… ντέρμπι αιωνίων και στους «4» νέο ζευγάρι φωτιά με τον ΠΑΟΚ να περιμένει! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι στους “16” του Κυπέλλου.

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης που συμμετέχουν και οι πέντε Ευρωπαίοι, η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους τους δύο “αιωνίους”, σε διπλούς αγώνες, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Λεωφόρο και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News