Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/10)

Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος Live streaming

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στη σεζόν θα διεξαχθεί στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming: Όλα τα βλέμματα την Κυριακή θα στραφούν στο Φάληρο! Εκεί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα συναντηθούν στο πρώτο φετινό ντέρμπι της σεζόν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Το ντέρμπι κορυφής θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το μόνο που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μια νίκη. Panathinaikos Live Streaming

Μόνος στόχος η νίκη

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος σε 7 αγωνιστικές (6-1-0) και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Μάλιστα, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ διαθέτουν την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση.

Επιθετικά το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών θα στηριχθεί στους Μασούρα, Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Καμπί. Οι δύο τελευταίοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Φορτούνης είναι πρώτος σε ασίστ (4) και ο Ελ Καμπί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 5 γκολ. Στο «ερυθρόλευκο» απουσιολόγιο βρίσκεται ο Φρέιρε και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ρέτσος, Ντόι.

Το τελευταίο αγωνιστικό δείγμα των Πειραιωτών πριν τη διακοπή ήταν το 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα (5/10) στη Σερβία. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα, είχε προηγηθεί η νίκη (3-0) μέσα στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός με 16 βαθμούς (5-1-1) απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή και ψάχνει το «τρίποντο» για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιθετικά ο Γιοβάνοβιτς διαθέτει λύσεις. Πλην του φορμαρισμένου Ιωαννίδη οι Τζούρισιτς, Παλάσιος και Μπερνάρ μετρούν από 3 γκολ και θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Στο κέντρο της άμυνας οι Μάγκνουσον, Πάλμερ είναι τραυματίες και βασικοί θα παίξουν οι Σένκεφελντ, Γεντβάι. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Βιλένα και Τσέριν. Η προϊστορία στο ντέρμπι των «αιωνίων» είναι για να γράψεις βιβλίο.

Σε 67 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας ο Ολυμπιακός μετράει 27 νίκες. Ο Παναθηναϊκός 16 και 24 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Μέσα στο Φάληρο στα τελευταία 10 ματς οι Πειραιώτες έχουν νικήσει 5 φορές, 4 ματς σταμάτησαν στο «Χ» και ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη με σκόρερ τους Παλάσιος και Σένκφελντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την στιγμή που έκατσε στον πάγκο του «τριφυλλιού» μετράει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα από τους «ερυθρόλευκους». Η μοναδική ήττα ήρθε πέρυσι στα play offs και ουσιαστικά στέρησε από τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ιταλός, δεύτερης κατηγορίας στο «αιώνιο» ντέρμπι

Ο Φάμπιο Μαρέσκα, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ιταλική σφυρίχτρα στο μεγάλο “αιώνιο” ντέρμπι του Φαλήρου, με την ΚΕΔ να φέρνει τον Φάμπιο Μαρέσκα. O 42χρονος ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, δεν έχει σημαντικές παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πλην όμω ςέρχεται από ένα top πρωτάθλημα. Πριν τρία χρόνια είχε σφυρίξει το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού 0-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τζιοβάνι Μπατσίνι, Βαλέριο Βέκι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Μάρκο Πιτσινίνι με τον Νικολακάκη. O Ιταλός VARίστας δεν είναι διεθνής πάντως, αλλά γνώριμος στο ελληνικό κοινό, στα περσινά πλέι οφ εκτέλεσε ξανά χρέη ως VAR στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3.

Από εκεί και πέρα το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος ο Πουλικίδης (VAR ο Ζαμπαλάς) και το Πανσερραϊκός-Άρης ο Περράκης (VAR ο Τζήλος). Τα σέρβικα ΜΜΕ θεωρούσαν δεδομένο πως το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα διευθύνει διαιτητής από τη χώρα τους, με την ΚΕΔ να φέρνει τελικά Ιταλό.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportklub.n1info.rs» ανέφερε πως το κυριακάτικο ντέρμπι “αιωνίων” του Καραϊσκάκη πρόκειται να διευθύνει διαιτητής από τη Σερβία. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα εστάλη σχετικό αίτημα στην ομοσπονδία της χώρας από την ελληνική ΚΕΔ, ενόψει του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Εξάλλου έχει έρθει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα για να σφυρίξει ο Σέρβος elite διαιτητής Σρτζαν Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο η σέρβικη ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο ελληνικό αίτημα. Η ΚΕΔ βέβαια είχε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με αρκετές ακόμα χώρες και τελικά κατέληξε σε Ιταλό ρέφερι και συγκεκριμένα στον Φάμπιο Μαρέσκα.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και στους «16» του Κυπέλλου

Κλήρωση λουκούμι για την ΑΕΚ που είναι ξεκάθαρο φαβορί για τον τελικό. Στην άλλη πλευρά των διασταυρώσεων προέκυψε… ντέρμπι αιωνίων και στους «4» νέο ζευγάρι φωτιά με τον ΠΑΟΚ να περιμένει! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι στους “16” του Κυπέλλου.

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης που συμμετέχουν και οι πέντε Ευρωπαίοι, η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους τους δύο “αιωνίους”, σε διπλούς αγώνες, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Λεωφόρο και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, ακόμη ένα σπουδαίο ματς που έβγαλε η κληρωτίδα για τους “16” είναι το ΑΕΚ-Άρης, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν σημειωθούν… εκπλήξεις, ο νικητής από το “αιώνιο” ντέρμπι, θα βρει στα ημιτελικά του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ. Πολύ πιο βατός ο δρόμος της Ένωσης, που εφόσον περάσει τον Άρη, πηγαίνει… φουλ για τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υφίσταται πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Να πούμε ότι η ομάδα 2 θα προκύψει ως εξής: Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το Αιολικός-Λεβαδειακός κι ακολούθως ο νικητής θα παίξει με τη Λαμία. Αυτή η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα 1 θα προκύψει από τον νικητή του Εθνικός-Πανθρακικός που θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα. Όποιος περάσει θα παίξει με τον Ατρόμητο κι ο νικητής αυτού του ζευγαριού με τη Λάρισα.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ο Μαρθελίνο μίλησε ξανά για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

Για άλλη μια φορά ο Μαρθελίνο μίλησε για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό. που σήμανε την αρχή του τέλους (του).

Μετά τη συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και στην «AS» της πατρίδας του για τη σύντομη παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μασσαλίας.

Ο Μαρθελίνο είπε ότι επρόκειτο για ένα ενδιαφέρον, αν και εξαιρετικά δύσκολο πρότζεκ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ίδιος. Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την πρόσληψή του και με τη Μαρσέιγ να αποκλείεται από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απομακρύνθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε με τους οπαδούς.

Μιλώντας στην «AS» ο Μαρθελίνο ρωτήθηκε αν η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική σε περίπτωση που η Μαρσέιγ δεν είχε αποκλειστεί από τους «πράσινους».

«Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95′ έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR… Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο» απάντησε o 58χρονος προπονητής.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/22_10_2023_19_30_olympiacos_panathinaikos/47-1-0-30251

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News