«Ο Παναθηναϊκός είναι ο πλέον αξιόπιστος αλλά δεν τον βαφτίζω πρώτο φαβορί»
Ο ιστορικός διευθυντής της εφημερίδας Φίλαθλος, Νίκος Καραγιαννίδης μίλησε για την φετινή εικόνα του Big Four.
Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog:
“Ο Παναθηναϊκός είναι ο πλέον αξιόπιστος, αλλά δεν τον βαφτίζω πρώτο φαβορί. Αλλά είναι ομάδα που έχει αξιοπιστία.
Βεβαίως έχασε από την ΑΕΚ, έκανε γκέλα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν φυσιολογικά αποτελέσματα.
Έχει φλόγα, κ@@α, έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια ο προπονητής με τους παίκτες. Όσο θα πηγαίνει καλά η ομάδα, ο,τι και περίεργο να υπάρχει θα καλυφθεί.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι, αλλά δεν μπορείς να του έχει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να χτυπήσει πρωτιά.
Ακόμα κι αν δεν υπάρχει άλλος, δεν σε εμπνέει ο ΠΑΟΚ ότι μπορεί να γίνει πρώτος – Παρότι, λέω ξανά, ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
Ο Ολυμπιακός είναι μέγεθος, η ομάδα που περισσότερο από κάθε άλλη παίζει με τη φανέλα της. Αλλά αυτό που έγινε με τον Φωστήρα της Σερβίας είναι ανησυχητικό, που σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Θα μπορέσουν να το λύσουν; Αλλιώς θα παρουσιαστεί ξανά.
Η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος αλλά έχει δείξει ότι έχει ξεχάσει ότι ήταν η περσινή θριαμβεύτρια. Δεν ξέρεις τι θα γίνει με την ομάδα αυτή όταν θα βγει στο γηπεδο.
Με τον Παναιτωλικό ήταν μονόλογος και ξαφνικά μια ομάδα που κυριαρχεί στο γηπεδο, κινδύνεψε να φάει γκολ.
Συνεχίζει να έχει πρόσωπο και δεν κυνηγάει το αποτέλεσμα, έχει δυνατότητες, πλούσιο ρόστερ, αλλα έχασε στον ΟΦΗ, έκανε γκέλα με τον Πανσερραϊκό, δείχνει να μην είναι μαχητική ομάδα.
Και είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας, στο γήπεδό της είναι επικίνδυνο να χάσει βαθμούς, αν παίξεις εκτός απλώνεται φίνα.
Είναι αγγούρι μεγάλο να παίζουν και στην Ευρώπη, αν ήμουν προπονητής δεν θα ήθελα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
Θα ήθελα ένα πρωτάθλημα και όχι και την Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει τον εαυτό της για παράδειγμα, πήρε ισοπαλία από τον Άγιαξ, που ήταν άριστη ομάδα, ποδοσφαιρική σχολή που χαιρόσουν να βλέπεις. Αλλά αναγκάστηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της.”
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!