Κερδίζει και πάει ήρεμος στη διακοπή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Ο επόμενος αντίπαλος στο Europa League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής (08/10, 21:30).

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League

Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός και γεμίζει μπαταρίες! Οι «πράσινοι» την Κυριακή το βράδυ (08/10, 21:30), υποδέχονται τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στη Super League.

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι «μονόδρομος», προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας και να οδηγηθεί στη διακοπή με ηρεμία. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Πέμπτη κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις στο 0-0 με τη Μακάμπι στη Χάιφα και το τεχνικό επιτελείο θα φρεσκάρει την 11αδα.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει ανάσες στο Ιωαννίδη και βασικός θα παίξει ο Σπόραρ. Ο Έλληνας φορ προέρχεται από επίπονα παιχνίδια και ειδικά απέναντι στη Μακάμπι έφαγε αρκετό «ξύλο» από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί από τo CosmoteSport 1HD

Κώτσιρας: «Δίνουμε τα πάντα για την ομάδα»

Ο Γιάννης Κώτσιρας τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν κάθε τέσσερις μέρες ματς και πως όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους όταν αγωνίζονται. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ασφαλώς, αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε ανά 3-4 ημέρες από τόσο νωρίς. Η ομάδα έδειξε και σήμερα ότι είναι δυσκολοκατάβλητη κι ότι όποιος και να μπει να αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Για τον προπονητή μας είναι καλό που έχει επιλογές και μπορεί να “φρεσκάρει” την ομάδα όπως θέλει. Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Σουράνοφ που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο κι ένα “ευχαριστώ” στον κόσμο μας που ήρθε να μας υποστηρίξει στο Ισραήλ».

Γεντβάι: «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει»

Ο Τιν Γεντβάι τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την ισοπαλία στη Χάιφα κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για αυτόν τον δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο. Εμείς κερδίζαμε τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπαλιές. Φεύγουμε με τον έναν βαθμό, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις πόντους, αλλά συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στη διοργάνωση».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News