Γιοβάνοβιτς: «Με αυτή τη λογική επιλέγουμε ενδεκάδα» - Η αναφορά σε Ολυμπιακό

Γιοβάνοβιτς: «Με αυτή τη λογική επιλέγουμε ενδεκάδα» - Η αναφορά σε Ολυμπιακό

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν πάντα υψηλές εντάσεις, είχαμε τα δύο ντέμρπι στην Ελλάδα, μέχρι τώρα ανταποκρινόμασταν καλά, ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Η διάθεση και το ευρωπαϊκό παιχνίδι σε αναγκάζει να πας σε υψηλούς ρυθμούς. Οι προπονητές είναι πιο συντηρητικοί, ξέρουν ότι υπάρχουν έξι παιχνίδια, είναι δυνατό γκρουπ και όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Δεν νομίζω ότι μια ενδεχόμενη νίκη μας εξασφαλίζει μια πρόκριση και θεωρώ ότι δεν θα είναι καταστροφικό αν δεν κερδίσουμε. Θα πρέπει να υπάρχει καλή απόδοση και διάρκεια, κάναμε ένα καλό βήμα με τη Βιγιαρεάλ. Θα είναι ιδανικό να κερδίσουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Πάντα προσπαθούμε, είτε στην Ευρώπη είτε στην Ελλάδα, να έχουμε μια ενδεκάδα που μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, βασισμένη σε πιο έτοιμους και φρέσκους παίκτες. Η λογική και το σκεπτικό παραμένει ίδια, θέλουμε μια ομάδα που συνδυάζει πράγματα που μπορεί να μας δώσει θετικό αποτέλεσμα.

Η Μακάμπι είναι μεγάλη ομάδα, παίρνει σερί πρωταθλήματα, έκανε πολύ καλα προκριματικά… και με Ολυμπιακό, εξελίσσεται σαν ομάδα. Δεν ξέρω δύο, ξέρω όλους τους παίκτες της Μακάμπι.

Το αποτέλεσμα ενός αγώνα έχει πολλούς παράγοντες. Από την αρχή της σεζόν η ομάδα βρίσκεται σε μια αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνει αυτοπεποίθηση. Με ικανοποιεί η εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα, είμαστε αρχές Οκτωβρίου, έχουμε νέους παίκτες. Τα πρώτα στοιχεία μας ικανοποιούν, μας δέιχνουν ότι μπροούμε να κάνουμε και πολύ περισσότερα πράγματα. Οι απαιτήσεις μας είναι μεγάλες και έντονες αυτή τη χρονιά και μπροστά μας έχουμε πολλά κίνητρα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News