«Διπλό» πρόκρισης στη Χάιφα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Θετικό δείγμα με κάποιες ατέλειες - Ο Ιβάν έχει δουλειά

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει αλώβητος από το Ισραήλ για να βάλει βάσεις πρόκρισης.

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Γυαλίζει το μάτι του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι στη Χάιφα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League και είναι αποφασισμένοι να κάνουν άλμα πρόκρισης.

Το «τριφύλλι», μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη (2-0) στην πρεμιέρα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, έχει την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο και να γίνει το απόλυτο αφεντικό στον όμιλο. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέτος έχουν σκοράρει σε όλα τα ευρωπαϊκά τους ματς μακριά από το «σπίτι» τους και δεν θα αλλάξουν την επιθετική τους τακτική.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από τo CosmoteSport 1HD

Τσέριν: «Ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου»

Στο καλό ευρωπαϊκό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος εκθείασε το δημιούργημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έθεσε ως εφικτό στόχο των «πρασίνων» το πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Αυτή η ομάδα έχει πάει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο. Η ζωή εδώ είναι υπέροχη και η ποιότητα ζωής βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε τα πάντα για να ζούμε ειρηνικά και να το απολαμβάνουμε, αλλά παράλληλα δουλεύουμε σκληρά. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, όπου οι οπαδοί είναι παθιασμένοι. Η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια και τη νιώθουμε παντού όπου και αν πηγαίνουμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σε τέτοιους οπαδούς. Νιώθουμε πραγματικοί ποδοσφαιριστές εδώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δεν έχουμε νίκη σε δύο ντέρμπι, αλλά το σημαντικό είναι πως μαζεύουμε βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο τέλος το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπι, αλλά στα πιο μικρά ματς. Αργά ή γρήγορα θα βρούμε τον ρυθμό μας και στα ντέρμπι. Ένα καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη είναι επίσης σημαντικό, όπως για παράδειγμα η νίκη επί της Βιγιαρεάλ. Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Με τους τρεις βαθμούς θα βρεθούμε πολύ κοντά σε πρόκριση.

Ήμασταν πολύ κοντά στους ομίλους του Champions League. Κάθε ομάδα και κάθε παίκτης ονειρεύεται το Champions League. Στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στους ομίλους του Europa League, εάν αναλογιστεί κανείς πως για χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν μετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή η ομάδα έχει πάει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Το Europa League είναι επίσης μια πολύ δυνατή διοργάνωση όπου μετέχουν μεγάλες ομάδες. Για παράδειγμα η Βιγιαρεάλ την οποία νικήσαμε. Στόχος είναι να προχωρήσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News