Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/10)

Να επιστρέψει στις νίκες στα ντέρμπι θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο την Κυριακή (19:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι.

Το «τριφύλλι» την Πέμπτη επέστρεψε στις νίκες με το 1-4 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα και πλέον η ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ μπήκε στο χρονοντούλαπο. Ωστόσο, για τους γηπεδούχους «απαγορεύεται» δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι στη Λεωφόρο και άπαντες θέλουν χτίσουν νέο νικηφόρο σερί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε ροτέισον στην Τρίπολη και οι αλλαγές τροφοδότησαν με ενέργεια το παιχνίδι της ομάδας του. Κέρδος αποτέλεσε η εμφάνιση του Αράο, ο οποίος αναμένεται να παίξει βασικός και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Επίσης, αρκετούς πόντους πήρε και ο Βέρμπιτς που επέστρεψε με γκολ.

. Panathinaikos Live Streaming

Πλάνο νίκης

Το rotation του Γιοβάνοβιτς θα συνεχιστεί και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Βιλένα ανήκουν στο γκρουπ των παικτών που συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός εκτός από τη μεγάλη νίκη αποκόμισε και προβλήματα. Ο Πάλμερ τέθηκε «νοκ άουτ» με διάστρεμμα. Σε συνδυασμό με την απουσία του Μάγκνουσον οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας περιορίζονται. Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ είναι φαβορί να ξεκινήσουν μπροστά από τον Μπρινιόλι. Όμως, δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να παίξει στόπερ ο Αράο.

Επίσης, ο Σπόραρ έφυγε «λαβωμένος» από το τερέν με διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι λύσεις στην κορυφή της επίθεση περιορίζονται αισθητά. Ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης θα παίξει βασικός, ενώ υπάρχει και ο Γερεμέγιεφ.

Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Φιλοδοξεί να συνεχίσει τη θετική παράδοση που έχτισε από πέρυσι μέσα στη Λεωφόρο (1-1, 0-3, 1-1). Ο Δικέφαλος του Βορρά την Τετάρτη επικράτησε 3-0 του Βόλου και για τρίτο σερί ματς πέτυχε τρία γκολ.

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει πλάνο για να κλειδώσει τα ατού του Παναθηναϊκού και παράλληλα να πάρει το «τρίποντο». Υπάρχει δίλημμα για το αν κάποιος εκ των Ντεσπόντοφ ή Κωνσταντέλια μείνει στον πάγκο. Όμως οι πιθανότητες να ξεκινήσουν αμφότεροι βασικοί είναι περισσότερες. Στη μεσαία γραμμή οι Οζντόεφ και Τσιγγάρας διεκδικούν μια θέση στο πλάι του Σβαμπ. Οι Μέιτε και Κουλιεράκης είναι πλέον διαθέσιμοι και θα λείψουν οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Πορτογάλος διαιτητής στη Λεωφόρο

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Γνώριμη σφυρίχτρα στη Λεωφόρο, με την ΚΕΔ να στέλνει τον 43χρονο Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς, που πέρυσι είχε διευθύνει το Ολυμπιακός-Άρης 1-0 στο Κύπελλο.

Ο Ίβηρας ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Μία πρόχειρη ματιά στη στατιστική του δείχνει πως έχει… εύκολες τις κάρτες. Έχει βγάλει έξι κόκκινες στα επτά τελευταία παιχνίδια του και 12 στα 20 πιο πρόσφατα!

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο. 4ος ο Περράκης και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίζο, με τον Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Παπαδόπουλος). Στο ΟΦΗ-ΑΕΚ ο Διαμαντόπουλος (VAR ο Ζαμπαλάς) και στο Άρης-Κηφισιά ο Πουλικίδης (VAR ο Ευαγγέλου).

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μλαντένοβιτς: Δικαιώνει Ευαγγέλου ο παρατηρητής για τα πέναλτι στην Τρίπολη

Ο Άγγελος Ευαγγέλου δικαιώνεται για όλες τις κρίσιμες αποφάσεις του στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

O διεθνής ρέφερι είχε να διαχειριστεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη, με δύο πέναλτι, ακυρωμένο γκολ των γηπεδούχων, δυνατές μονομαχίες καθ’ όλη τη διάρκεια, ωστόσο το έβγαλε χωρίς προβλήματα όπως επιβεβαιώνει και ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, και μάλιστα δίχως την παρέμβαση του VAR σε καμία κρίσιμη απόφασή του στην αναμέτρηση.

Στο 44′ ο Μπαρτόλο πήρε άτσαλα τα πόδια του Κώτσιρα, με τον Ευαγγέλου να δείχνει απευθείας την άσπρη βούλα, αν και ο Σπόραρ αστόχησε τελικά από τα 11 μέτρα.

Στο 68′ εντοπίστηκε σε real time το χέρι του Καλτσά, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Τέλος, 79′ ο Καρμόνα ανατρέπει τον Τζούρισιτς, με το μαρκάρισμά του να συνεχίζεται κι εντός περιοχής, με τον Ευαγγέλου να δίνει απευθείας την εσχάτη των ποινών και τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Στυλιαρά να τον δικαιώνει εκ νέου, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: 4.000 Παναθηναϊκοί έκαναν την Τρίπολη… Λεωφόρο!

Τι και αν ήταν καθημερινή, τι και αν είχαν ανοίξει οι ουρανοί σε όλη την χώρα. 4.000 Παναθηναϊκοί πήγαν στην Τρίπολη και βοήθησαν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φύγουν με το διπλό από μία έδρα που η ομάδα δεν είχε κερδίσει για σχεδόν 7 χρόνια.

Το τριφύλλι έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη επικρατώντας με το ευρύ 4-1. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του είχαν στο πλευρό τους 4.000 οπαδούς της ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και πραγματικά τους έκαναν να νιώσουν ότι αγωνίζονται στην έδρα τους.

Η βοήθεια τους ήταν σημαντική, καθώς στα σημεία του αγώνα που οι γηπεδούχοι πίεσαν ο κόσμος έδωσε την ώθηση και την στήριξη που είχαν ανάγκη στο σημείο εκείνο οι παίκτες του Σέρβου προπονητή.

Το πιο εντυπωσιακό σε αυτό είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 4.000 φίλοι της ομάδας πήγαν στην έδρα του Αστέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε λοιπόν ότι ήταν καθημερινή, μέρα που όλοι εργάζονται. Επίσης, σε όλη την χώρα είχαν ανοίξει οι ουρανοί και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα αντίξοες.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και ενώ η βροχή ήταν καταρρακτώδης. Με λίγα λόγια οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα, λίγες μόλις μέρες μετά την ήττα της από την ΑΕΚ. Ο κόσμος του τριφυλλιού βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα όλα τα αθλήματα του συλλόγου.

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη αποτελεί άλλη μία τρανή απόδειξη.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links: 

Το newspao.gr δεν κάνει streaming, προσφέρει ο, τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση.

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr