Αστερας Τριπολης - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/9)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Αντεπίθεση θέλει να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός που δοκιμάζεται στην Τρίπολη.

Αστερας Τριπολης – Παναθηναϊκος Live Streaming |Panathinaikos Live Streaming:

Την Πέμπτη το βράδυ (20:30) τα βλέμματα όλων θα στραφούν στην Τρίπολη! Εκεί ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο για την 6η αγωνιστική της Super League σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές του «τριφυλλιού» στην επαρχία.

Οι Αρκάδες σε 5 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Τα τελευταία δείγματα γραφής απέναντι σε ΠΑΣ (2-2) και Βόλο (νίκη με 1-2) ήταν εξαιρετικά. Με την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο ο Αστέρας έχει αλλάξει αρκετά την αγωνιστική του νοοτροπία. Η ομάδα της Τρίπολης παίζει σαφώς πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το παρελθόν. Πρωταγωνιστές στη γραμμή κρούσης είναι οι Χουάν Μιριτέλο και Μπαρτόλο, οι οποίοι έχουν πετύχει 4 από 9 φετινά γκολ. Μάλιστα, ο Αστέρας σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα! Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικού χαφ ξεχωρίζει ο 20χρονος Κροάτης, Ντίνο Γκρόζντανιτς, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς με ΠΑΣ και Βόλο έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

. Panathinaikos Live Streaming

Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα ηττήθηκε (1-2) από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στη Super League. Παράλληλα, είδε για πρώτη φορά φέτος την εστία τους να παραβιάζεται. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να απαντήσουν με «τρίποντο», προκειμένου να μην χάσουν την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» ετοιμάζει γερό φρεσκάρισμα στο αρχικό σχήμα. Προκειμένου να προσθέσει ενέργεια και να κάνει την ανάλογη διαχείριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έχει νέο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

«Αγκάθι» στην άμυνα η απουσία του Μάγκνουσον, o οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπέστη ρήξη χιαστών. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ. Από την άλλη, συμπεριλήφθηκαν οι Ζέκα, Κλαϊνχάισλερ και Βέρμπιτς.

Ο Σλοβένος εξτρέμ υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμη και βασικός. Στην άμυνα, μετά τον τραυματισμό του Μάγκνουσον, τα κουκιά είναι μετρημένα (Γεντβάι, Σενκεφελντ ή Πάλμερ και Κώτσιρας αριστερό μπακ). Επίσης, ο Μλαντένοβιτς έχει πλεονέκτημα για να παίξει βασικός έναντι του Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή ο πιο φρέσκος Αράο θα παίξει βασικός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Παλάσιος, Σπόραρ που κόντρα στην ΑΕΚ έπαιξαν στο τελευταίο 20λεπτο.

Το story της αναμέτρησης στην Τρίπολη δεν είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει εκεί από τη σεζόν 16/17 (σκορ 0-5) κι έκτοτε μετράει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Αστερας Τριπολης – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Ο Μάρκους έγινε σύμβολο»

Η απόφαση του Μάρκους Μπεργκ να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του κλείνει και ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Πριν από 10 χρόνια και σχεδόν τρεις μήνες, στις 8 Ιουλίου 2013, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Μάρκους από το Αμβούργο. Στα 27 του χρόνια, σε άριστη ποδοσφαιρικά ηλικία, ο Σουηδός επιθετικός πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού. Κυρίως είδε -απολύτως ορθά, όπως αποδείχθηκε- μία σημαντική ευκαιρία να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μπεργκ έγινε σύμβολο στον Παναθηναϊκό! Και πώς θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού η επιδραστικότητα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ήταν τεράστια, μεγαλύτερη από κάθε άλλον. Και βέβαια οι αριθμοί δεν μπορούν να κρύψουν τη δεινότητα του σκόρερ Μάρκους. 95 γκολ σε 151 συμμετοχές σε μία τετραετία! Με απλά μαθηματικά, ένα γκολ ανά ενάμισι αγώνα που έπαιξε!

Στο πρόσωπο του Μπεργκ βρέθηκε επιτέλους η απάντηση «μετά τον Σισέ ποιός;». Για τους παλαιότερους σε ηλικία είχαν αρχίσει οι συγκρίσεις με τον κορυφαίο των κορυφαίων σκόρερ, Κριστόφ Βαζέχα. Κανείς δεν ξέρει πού θα σταματούσε ο Μάρκους εάν το καλοκαίρι του 2017 δεν έπαιρνε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν. Το βέβαιο είναι ότι τα 95 γκολ του τον κατατάσσουν στη δεύτερη θέση ξένων σκόρερ και στην έβδομη συνολικά στην ιστορία του συλλόγου. Τα 151 παιχνίδια του με την πράσινη φανέλα τον φέρνουν στη δεκάδα των πιο «πιστών» ξένων ποδοσφαιριστών!

Χάρη στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ όχι απλά επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας, αλλά εν τέλει έγινε αυτό για το οποίο προορίζονταν: διαδέχθηκε τον αξεπέραστο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Έπαιξε στην τελική φάση τόσο του Παγκοσμίου Κυπέλλου όσο και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφήνοντας το στίγμα του και με το εθνόσημο.

«Είναι τρελός ο Σουηδός»

Στον Παναθηναϊκό υπέγραψε τρία διαφορετικά συμβόλαιο. Το πρώτο το 2013 με το οποίο έγινε ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού. Ακολούθησε αυτό του 2015 με την ανανέωση να διαρκεί έως το 2018 και τελευταίο αυτό του Ιανουαρίου του 2017 με προέκταση συμβολαίου έως το 2019. Τελικά ο Μπεργκ έμεινε μία τετραετία, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Βέβαια κερδίζοντας πανελλαδικά την ποδοσφαιρική αναγνώριση για τις δεξιότητές του. Πανηγύρισε το Κύπελλο του 2014 -με τον ίδιο απόλυτο πρωταγωνιστή, σκοράροντας τρεις φορές στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης, συμμετείχε δύο σεζόν στους ομίλους του Europa League.

Ο Μπεργκ τιμήθηκε -μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ- τον περασμένο Ιανουάριο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας την αποθέωση στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αγαπήθηκε πολύ αλλά και αγάπησε τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει δηλώσει οπαδός του Τριφυλλιού!

Τα επιτεύγματά του στον Παναθηναϊκό, όπως και το σύνθημα «Είναι τρελός ο Σουηδός», δεν θα ξεχαστούν απ’ όσους τον έζησαν. Ευχόμαστε στον Μάρκους καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα.

Αστερας Τριπολης – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Ένα από τα πιο δύσκολα βράδια της καριέρας μου, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Για τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα βράδια της καριέρας του και πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Το δικό του μήνυμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έστειλε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, όπως δηλώνει δεν θα το βάλει κάτω και θα επιστρέψει πιο δυνατός από αυτό το δύσκολο ταξίδι που έχει να κάνει.

«Χθες ήταν ένα από τα πιο δύσκολα βράδια, αν όχι το χειρότερο, σε ολόκληρη την καριέρα μου. Ο δρόμος για την αποκατάσταση ξεκινά σήμερα. Ένα βήμα τη φορά, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός! Ευχαριστώ για τα μηνύματα. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για εμένα και θα με βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι που ξεκινάω» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Μάγκνουσον.

Αστερας Τριπολης – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

https://streamhunters.top/

Λινκς για το παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News