Αστερας Τριπολης - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 28/9

Τζούρισιτς: «Έχουμε χρόνο ακόμη, πρέπει να έχουν υπομονή οι οπαδοί»

Ώρα για ανασύνταξη και αντίδραση στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (28/09, 20:30). Οι «πράσινοι» παραδοσιακά αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στην Αρκαδία και στην εμβόλιμη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις.

Η ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού (1-2) και με δεδομένο ότι στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατεί συνωστισμός η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Ο Αστέρας Τρίπολης μέσα την έδρα του δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα και περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Αστερας Τριπολης – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Με ετοιμοπόλεμο τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα και κατόπιν ανακοινώθηκε η αποστολή. Σε αυτή λοιπόν επανέρχεται ο Κροάτης, σε αντίθεση με τον Βαγιαννίδη, που έμεινε εκτός και θα τρέξει να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς

Το μήνυμα Μάγκνουσον μετά τον τραυματισμό

Το πρώτο του μήνυμα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έστειλε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Διαβάστε τι έγραψε.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο της καριέρας μου. Ο δρόμος για την αποκατάσταση αρχίζει σήμερα. Ένα βήμα τη φορά, αλλά θα επιστρέψω δυνατότερος. Εκτιμώ όλα τα μηνύματα. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και θα με βοηθήσει καθώς αρχίζω την πρόκληση του ταξιδιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News