Ο Άμραμπατ πήγε για ζέσταμα και ένα προκλητικό σόου στην κερκίδα (vid)

Ο Άμραμπατ πήγε για ζέσταμα και ένα προκλητικό σόου στην κερκίδα (vid)

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μπορεί να μην αγωνίστηκε λεπτό χθες, ωστόσο μπήκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για όλους τους λάθος λόγους.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ στο χθεσινό ντέρμπι δεν αγωνίστηκε καθόλου, ωστόσο αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων λόγω της κάκιστης συμπεριφοράς του προς τον κόσμου του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Μαροκινός πήγε για προθέρμανση δίπλα από τη θύρα 7 και μόλις ο κόσμος του Τριφυλλιού τον αποδοκίμασε εκείνος δεν το άφησε να πέσει κάτω κι απάντησε.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε κι από το βίντεο ο Άμραμπατ κάνει χειρονομίες και ανοίγει διάλογο με την εξέδρα σε μια προσπάθεια να προκαλέσει όσο περισσότερο μπορεί τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Δείτε το βίντεο:

@sakattack1981♬ πρωτότυπος ήχος – sakattack1981

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News