Παναθηναϊκός: Το σύνθημα στη Λεωφόρο μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού παρά την ήττα της ομάδας τους από την ΑΕΚ με 2-1 αποφάσισαν να δείξουν τη στήριξή τους σε παίκτες και προπονητή.
Ο κόσμος του Τριφυλλιού είναι δίπλα στην ομάδα και δεν χάνει την πίστη του για το δημιούργημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Συγκεκριμένα μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ωστόσο οι φίλαθλοι των πράσινων έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους προς τους παίκτες και τον κόσμο και παράλληλα προσπάθησαν να τους εμψυχώσουν.
Το χειροκρότημα μετά το τέλος του ματς ήταν ζεστό, ενώ το σύνθημα που ήχησε από τον κόσμο ήταν το εξής: «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» σε μια προσπάθεια να καταλάβουν άπαντες στην ομάδα πως ο κόσμος είναι δίπλα τους.
Πλέον ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει, διότι έχει πολύ δύσκολη συνέχεια μπροστά με συνεχόμενα κι απαιτητικά παιχνίδια, τα οποία κι οφείλει να κερδίσει.