Παναθηναϊκός: Το σύνθημα στη Λεωφόρο μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-2: Τα highlights από το ντέρμπι στην Λεωφόρο

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού παρά την ήττα της ομάδας τους από την ΑΕΚ με 2-1 αποφάσισαν να δείξουν τη στήριξή τους σε παίκτες και προπονητή.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού είναι δίπλα στην ομάδα και δεν χάνει την πίστη του για το δημιούργημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ωστόσο οι φίλαθλοι των πράσινων έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους προς τους παίκτες και τον κόσμο και παράλληλα προσπάθησαν να τους εμψυχώσουν.

Το χειροκρότημα μετά το τέλος του ματς ήταν ζεστό, ενώ το σύνθημα που ήχησε από τον κόσμο ήταν το εξής: «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» σε μια προσπάθεια να καταλάβουν άπαντες στην ομάδα πως ο κόσμος είναι δίπλα τους.

Πλέον ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει, διότι έχει πολύ δύσκολη συνέχεια μπροστά με συνεχόμενα κι απαιτητικά παιχνίδια, τα οποία κι οφείλει να κερδίσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News