Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το κυκλωμένο όνομα και η... ημερομηνία

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το κυκλωμένο όνομα και η... ημερομηνία

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι γίνει νέα προσθήκη.

Οπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague», το όνομα του Σβι Μίχαλιουκ δεν έχει φύγει από την λίστα του Παναθηναϊκού, όσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 27χρονος φόργουορντ να αποχωρήσει από τους Σέλτικς.

Αναλυτικότερα, ειπώθηκαν τα εξής:

«Η εκτίμησή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη προς το τέλος του Οκτωβρίου. Όλες οι ενδείξεις αυτό δείχνουν. Θα παίξει πρώτα 7-8 επίσημα παιχνίδια ο Γκριγκόνις, ο Γκάι.

Δεν ξέρω πώς θα παίξουν για παράδειγμα, αυτοί οι δυο στα επίσημα παιχνίδια. Το όνομα που έχει κυκλώσει ο Παναθηναϊκός, είναι αυτό του Μίχαλιουκ, υπάρχουν πιθανότητες, απλά σήμερα που μιλάμε, δεν είναι ρεαλιστικές. Μπορεί να γίνουν ρεαλιστικές στις 24 Οκτωβρίου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News