Ο άνθρωπος που... εξαφάνισε τη Βιγιαρεάλ και λίγοι τον γνωρίζουν!
Ο Παναθηναϊκό είχε πολλούς ήρωες κόντρα στη Βιγιαρεάλ που πήραν τα εύσημα όμως υπήρξαν και αφανείς ήρωες των οποίων η δουλειά τους πολλές φορές δεν φαίνεται με γυμνό μάτι.
Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Χρήστος Κόντης ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ήρθαν μαζί στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει μέρα, προπόνηση και αγώνας που ο Γιοβάνοβιτς να μην μιλάει μαζί του και να μην του ζητάει την γνώμη για όλα τα θέματα.
Μία από τις αρμοδιότητες του Κόντη είναι το scouting των αντιπάλων που θα βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός.
Ο Κόντης ταξιδεύει συχνά και κάνει την έκθεση του αντιπάλου που πρόκειται να αντιμετωπίσει το Τριφύλλι.
Αυτό έκανε και με την Βιγιαρεάλ, καθώς πήγε στην Ισπανία, έκανε φύλλο και φτερό το κίτρινο υποβρύχιο και παρέδωσε την έκθεση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)