Παναθηναϊκος - ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 24/9

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Θα γίνει το ντέρμπι; - Η τελευταία εξέλιξη

Συνεχίζει ακάθεκτος την τρελή πορεία του ο Παναθηναϊκός και απέναντι στην ΑΕΚ (24/09, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με στόχο να συνεχίσει με το απόλυτο την πορεία του εντός συνόρων (24/09, 21:00). Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά της Πέμπτης, όπου με το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, μπήκαν δυναμικά στην εξίσωση της πρόκρισης και έδειξαν σε όλους τι σημαίνει η “πράσινη φανέλα”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε χαμηλά τους τόνους, θέλοντας το μυαλό των παικτών να μείνει συγκεντρωμένο στον στόχο. Που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Σέρβου έως τώρα στη λίγκα μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο τελευταίο χρονικά, διέλυσε τον Παναιτωλικό 5-0 με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ.

Παναθηναϊκός-AEK με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκος – AEK καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Το πόσο χαρούμενος είναι με τις τελευταίες του εμφανίσεις παραδέχεται ο Μπερνάρ σε δηλώσεις του με αφορμή τη μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ. Επισημαίνοντας όμως ότι αυτό συμβαίνει επειδή καταφέρνει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Ποσό σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την πορεία στους ομίλους: «Είναι πάντοτε σημαντικό να ξεκινάς κερδίζοντας σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις. Ξέραμε την δυσκολία που θα είχε αυτός ο αγώνας, όμως παίζαμε εντός έδρας, μπροστά σε όλους τους φιλάθλους μας και ήταν πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Οπότε συγκεντρωθήκαμε καλά για αυτόν τον αγώνα, μελετήσαμε καλά τον αντίπαλο μας και δόξα το θεό εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Με αυτές μπορέσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε».

Τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να αισθάνεσαι τόσο καλά στην αρχή της φετινής χρονιάς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε προσωπικό επίπεδο. Για εμένα είναι πάντα πολύ σημαντικό να δίνω ασίστ, να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Συγκεντρώθηκα παρά πολύ στις τελικές μου, είτε αυτό είναι πάσες, είτε είναι σουτ. Αυτά που έκανα πέρσι ενδεχομένως να μην έβγαζαν αποτέλεσμα, να μην μεταφράζονταν σε νούμερα, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να κάνω τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό».

Η νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ, σας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ξέρουμε τι θα πει να παίζεις με δύσκολους αντιπάλους, ξέρουμε τι σημαίνει δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε βεβαίως ότι θα πρέπει να ξεκουραζόμαστε και να προετοιμαζόμαστε καλά για τους επόμενους αγώνες. Αυτό οπωσδήποτε μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξέρουμε ότι μέσα από αυτή την ομάδα, που είναι τόσο καλή , μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσουμε την πολλή δουλειά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News