Παναθηναϊκος - Βιγιαρεαλ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 21/9

Αϊτόρ και Μπερνάρ ο ορισμός του «καλύτερα να μασάς... παρά να μιλάς!»

Πανέτοιμος να προσφέρει νέες συγκινήσεις στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πανέτοιμος να προσφέρει νέες συγκινήσεις στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το «τριφύλλι», μετά τη σεζόν 2016/17, επιστρέφει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στον 6ο γκρουπ του Europa Leagueμε «τρίποντο» απέναντι στη Βιγιαρεάλ (21/09, 19:45).

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται κοσμοσυρροή και ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αφού ο Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης που πλέον διαθέτει λύσεις σε κάθε θέση. Ο Παναθηναϊκός ξέρει να επιβάλει τον ρυθμό του πάνω στο χορτάρι και ο Γιοβάνοβιτςδεν θα αλλάξει την αγαπημένη του σφικτή τακτική.

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκος – Βιγιαρεαλ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο τερματοφύλακας των «πράσινων», Μπρινιόλι, παραχώρησε δηλώσεις σε ιταλική ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι την περσινή σεζόν το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε μια εξαιρετική πορεία, προσθέτοντας ότι άπαντες φέτος θα προσπαθήσουν να λυτρώσουν τον εαυτό τους για να κερδίσουν κάτι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε όσα είπε.

Πώς είναι η εμπειρία σου στην Ελλάδα;
«Εδώ στον Παναθηναϊκό νιώθω πολύ ωραία, υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αγωνιστείς στο μέγιστο. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο φορμάτ εδώ. Οι ομάδες της πρώτης εξάδας ανταγωνίζονται μεταξύ τους και μετά από μια σειρά αγώνων αποφασίζεται η πρωταθλήτρια ομάδα. Πριν από δύο εβδομάδες, όμως, χάσαμε τα προκριματικά του Champions League και θα βρεθούμε στο Europa League. Θα προσπαθήσουμε να λυτρώσουμε τους εαυτούς μας και να κερδίσουμε κάτι στην τρέχουσα σεζόν».

Για τον Βιλένα που έφτασε στον Παναθηναϊκό από την ιταλική Serie A: «Ξεκίνησε και ενσωματώθηκε καλά. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ειδικά στην πρώτη φάση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια».

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην πατρίδα σου στο μέλλον: «Αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ. Είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεσαι πάντα με αγάπη τη χώρα στην οποία γεννήθηκες και μεγάλωσες, αλλά για να με πάρεις μακριά από την Αθήνα τα επόμενα χρόνια και να διακόψεις μια περιπέτεια τέτοιου του επιπέδου, θα έπρεπε να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Πρέπει να προέρχεται από μία ομάδα που με βλέπει ως το βασικό και όχι ως αναπληρωματικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News