Παναθηναϊκος - Βιγιαρεαλ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/9)

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να κάνει πρεμιέρα με το δεξί!

Παναθηναϊκος - Βιγιαρεαλ Live streaming

Παναθηναϊκος – Βιγιαρεαλ Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (19:45) τη Βιγιαρεάλ στο καταπράσινο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League!

Η αναμέτρηση με τους Ισπανούς είναι ξεχωριστή και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Αρχικά, το «τριφύλλι» επιστρέφει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τη σεζόν 2016/17. Πλέον, φιλοδοξεί να μπει με το δεξί σ’ ένα γκρουπ που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τις θέσεις της πρόκρισης.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κι αυτό το απέδειξαν στα προκριματικά του Champions League. Εκεί πανηγύρισαν δύο προκρίσεις απέναντι σε Ντνίπρο, Μαρσέιγ και αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες από την Μπράγκα. Panathinaikos Live Streaming

Το πλάνο νίκης

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ετοιμάζει πλάνο με στόχο να απενεργοποιήσει τα ατού της Βιγιαρεάλ και να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» στο Μαρούσι. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην εντυπωσιακή νίκη με 5-0 μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού.

Η απουσία του τραυματία Βαγιαννίδη είναι κομβική, ενώ ο Γεντβάι, παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του δεν είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Επίσης, ο Χουάνκαρ είναι τιμωρημένος. Έτσι στην άμυνα μπροστά από τον Μπρινιόλι θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Ρούμπεν, Αράο, ενώ με δεδομένο ότι ο Μπερνάρ προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και χατ τρικ δεν θα βγει από την 11αδα. Στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης οι θέσεις είναι κλειδωμένες από τους Μαντσίνι και Παλάσιος αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή μικρό προβάδισμα για να ξεκινήσει έχει ο Σπόραρ έναντι του Ιωαννίδη.

Η Βιγιαρεάλ τη φετινή σεζόν ψάχνεται και η πορεία της δεν θυμίζει την ομάδα που το 2021 κατέκτησε το Europa League. Το «κίτρινο υποβρύχιο» στη LaLiga βρίσκεται στη 13η θέση με δύο νίκες και τρεις ήττες. Το «μάρμαρο» για την απογοητευτική εκκίνηση το πλήρωσε ο προπονητής Κίκε Σετιέν. Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και από τις 9 Σεπτεμβρίου τα ηνία ανέλαβε ο Πατσέτα. Ο 55χρονος Coach στην πρεμιέρα του οδήγησε τη Βιγιαρεάλ σε δύσκολη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλμερία με γκολ του Αλεξάντερ Σέρλοθ στις καθυστερήσεις.

Παναθηναϊκός και Βιγιαρεάλ συναντήθηκαν τη σεζόν 2008/09 στη φάση των «16» του Champions League. Το παιχνίδι στην Ισπανία σταμάτησε στο 1-1, ενώ στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ η Βιγιαρεάλ επικράτησε 2-1.

Παναθηναϊκος – Βιγιαρεαλ Live streaming: «Ένας Έλληνας γίγαντας στην πρεμιέρα του Europa League»

Η Βιγιαρεάλ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της έκανε ένα αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντάς τον «Έλληνα γίγαντα».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ την Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η ισπανική ομάδα σήμερα αναμένεται να προπονηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για τελευταία φορά ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα:

«Παναθηναϊκός: Ενας Έλληνας γίγαντας στην πρεμιέρα του Europa  League

Η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει την αθηναϊκή ομάδα την Πέμπτη, στις 19:45, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών είναι ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που παίζει στην ελληνική Super League. Στο Europa League αγωνίζεται  μετά τον αποκλεισμό στον τελευταίο γύρο του προκριματικού γύρου του UEFA Champions League από την Μπράγκα (1-3 συνολικό σκορ ).

Ιδρύθηκε το 1908 με την επωνυμία  Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών  (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών). Τους ευρωπαϊκούς του αγώνες τους δίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, χωρητικότητας 70.000 θεατών, δεδομένου ότι ο Απόστολος Νικολαΐδης δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τέτοιους αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο προσωνυμία  «Τριφύλλι»  και  «Πράσινοι» και έχει προπονητή τον Σέρβο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της χώρας. Είναι η δεύτερη ομάδα με τους περισσότερους εθνικούς τίτλους με συνολικά 20 πρωταθλήματα και 19 κύπελλα. Επίσης, είναι η μόνη που έφτασε σε τελικό του UEFA Champions League – τότε Κύπελλο UEFA –  τη σεζόν 1970/71.

Ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Αργεντινός Χουάν Βερόν έχουν περάσει από τις τάξεις τους. Σήμερα ξεχωρίζουν παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος Μπέρναρντ, αλλά και άλλοι με εμπειρία στο ισπανικό ποδόσφαιρο όπως ο Ρουμπέν Πέρεθ ή ο Χουάνκαρ, ακόμη και παλιοί γνώριμοι τμας  όπως π.χ. o Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα».

Παναθηναϊκος – Βιγιαρεαλ Live streaming: «Καλύτερο που αντιμετωπίζουμε τώρα την Βιγιαρεάλ»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS» τόνισε ότι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ τώρα, καθώς βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο μετά την αλλαγή προπονητή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

-Η ομάδα σου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ, πώς βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση; «Ήμουν στη Βιγιαρεάλ για μιάμιση σεζόν. Ήταν μια περίοδος που απόλαυσα πολύ, αν και έπρεπε να φύγω και μετά ήταν μακρύς ο δρόμος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα τώρα κι ανυπομονώ για το παιχνίδι της Πέμπτης».

-Σκόραρες πριν λίγες μέρες και μπαίνεις ξανά στην ομάδα Πώς αισθάνεσαι; «Μετά τον τραυματισμό που είχα, έπρεπε να διανύσω πολύ δρόμο. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο μπόρεσα να αγωνιστώ και να βάλω ένα γκολ, κάτι που με έκανε να απαλλαγώ από ένα σημαντικό βάρος».

Πώς προετοιμάζεστε για το παιχνίδι της Πέμπτης;

«Θέλουμε πολύ να παίξουμε καλά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ και να το κάνουμε αυτό σε μια τόσο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση».

-Γνωρίζεις ήδη ότι η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στη μέση μιας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της. Πώς το εκτιμάτε αυτό στην ομάδα σου;

«Νομίζω ότι για εμάς είναι καλύτερο που την αντιμετωπίζουμε τώρα. Καθώς μόλις έκανε την αλλαγή προπονητή. Είναι καλύτερα να παίξεις μαζί τους τώρα. Ακόμα αφομοιώνουν τις ιδέες του, παρά όταν θα έχουν ήδη καλό αγωνιστικό ρυθμό. Διότι μετά το ρόστερ και το παιχνίδι τους θα είναι πολύ πιο αυτοματοποιημένο. Νομίζω ότι το φαβορί στον όμιλο είναι η Βιγιαρεάλ. Είναι αλήθεια όμως ότι είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος, αφού οι τέσσερις ομάδες είναι καλές και αγωνίζονται καλά. Γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό είναι τα εντός έδρας παιχνίδια. Οπότε το ‘κλειδί’ είναι να κερδίσεις πόντους στο σπίτι σου και από εκεί να δεις τι μπορείς να πάρεις εκτός έδρας»

Παναθηναϊκος – Βιγιαρεαλ Live streaming| Links: 

Το newspao.gr δεν κάνει streaming, προσφέρει ο, τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση.

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr