Η... απόφαση της χρονιάς από Σπόραρ - Πώς σχολιάστηκε στα αποδυτήρια

Η... απόφαση της χρονιάς από Σπόραρ - Πώς σχολιάστηκε στα αποδυτήρια

Σπουδαία κίνηση από τον Σπόραρ προς τον Αϊτόρ στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός.

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει… πράγματα και θαύματα στο γήπεδο, «σφραγίζοντας» την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του «τριφυλλιού» με χατ-τρικ (12’, 45’+1’, 64’) κι άλλα δύο γκολ απ’ τον Αϊτόρ με εύστοχο πέναλτι στο 86’ και τον Μάγκνουσον στο 90’+3’, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν… αέρας απ’ το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 5-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν το απόλυτο των νικών τους (3Χ3) και περιμένουν πλέον με… ηρεμία την επόμενη «αποστολή» τους την Πέμπτη (21/09) απέναντι στη Βιγιαρεάλ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League.

Στο 85’ Ο Σπόραρ ανατράπηκε από τον Σενγκέλια, ο διαιτητής Τσαγκαράκης κλήθηκε από το VAR να δει τη φάση κι έδειξε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Καταλανός εξτρέμ ένα λεπτό αργότερα (86’), επιστρέφοντας στα γκολ μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλοβένος επιθετικός ήταν εκείνος που έδωσε το πέναλτι στον Αϊτόρ, με σκοπό να του τονώσει την ψυχολογία μετά τον τραυματισμό του.

Η κίνηση του Σπόραρ δεν έμεινε ασχολίαστη στα αποδυτήρια, τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News