Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι με διπλασιασμό αποδοχών - Τα ποσά
Ενα από τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι είναι αυτό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βάλει σε προτεραιότητα τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος συνεχίζει να είναι ένας από τους MVP σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.
Σκοπός του Τριφυλλιού είναι να κρατήσει τον Μπρινιόλι για τα επόμενα τρία, προσφέροντάς του ένα καλύτερο συμβόλαιο.
Ο πρώην γκολκίπερ της Έμπολι αμείβεται με 350 χιλ. ευρώ και οι απολαβές του στο νέο συμβόλαιο δεν αποκλείεται και να διπλασιαστούν!
Ο Μπρινιόλι δεν σταματά να εξελίσσεται
Σπουδαίο να ξέρεις ότι έχεις τον νο1 πορτιέρο της χώρας που είναι σε θέση να σταματήσει τις φάσεις που θα ξεφύγουν από τα μπακ σου.
Το κακό είναι πως αμυντικά το τριφύλλι ακόμα δεν έχει συνοχή, ο κόουτς έχει δοκιμάσει όλους τους παίκτες (λόγω τραυματισμών Σένκεφελντ, Γεντβάι, Βαγιαννίδη), κάνει rotation και στα ακραία μπακ (αναγκαστικά πια, λόγω του τραυματισμού του Γιώργου με τον ΠΑΣ), η μόνη σταθερά είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που έπρεπε να φύγει από τα πάτρια εδάφη για να δει την καριέρα του να εκτοξεύεται.
Η Ιταλία-δεκαετίες τώρα-έχει παράδοση να βγάζει καλούς τερματοφύλακες, πρόχειρα θυμόμαστε τον Στέφανο Σορεντίνο της ΑΕΚ που ήταν εξίσου καλός, για να μην πιάσουμε τις μορφές του κάλτσιο και δεν τελειώνουν τα ονόματα.
Ο 32χρονος δεν σταματά να εξελίσσεται ατομικά, επικοινωνεί διαρκώς με τους αμυντικούς, είναι σταθερά εγγύηση στα ρεφλέξ.
Η παρουσία ενός τερματοφύλακα που έχει την εμπιστοσύνη της άμυνας και εν συνεχεία όλης της ομάδας, είναι σημαντικός ψυχολογικός παράγοντας. Πόσω μάλλον αν έχεις γκολκίπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, που μεταδίδει πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»