Στάικος: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό»

Στάικος: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Θανάσης Στάικος μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά

«Οι παίκτες έδωσαν πολλά μέσα στο γήπεδο. Είδαμε στο πρώτο ημίχρονο να πιέζουμε τον Παναθηναικό ψηλά, να έχουμε κατοχή μπάλας και όσο ο χρόνος κυλούσε είχε κυριαρχία αλλά όχι πολλές φάσεις. Θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία και θα άξιζε αυτή η προσπάθεια για τα παιδιά και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, μια στιγμή αδράνειας, μια στιγμή από τέτοιες ομάδες μπορούν να προηγηθούν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, με τέτοιες εμφανίσεις και συνδυάζοντας αποτελέσματα μπορούμε να πετύχουμε αποτελέσματα».

Για το ότι έκανε ο ΠΑΣ φάσεις στον Παναθηναϊκό: «Ξέρουμε τον Παναθηναικό, είναι μια ίσως η καλύτερη ομάδα με τον τρόπο που παίζει, νομίζω δύσκολα βρίσκεις να δημιουργήσεις τέτοιες καταστάσεις. Είναι το εφαλτήριο να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις και να παίρνουμε βαθμούς».

Για το αν βοηθήσει η διακοπή: «Θα μας βοηθήσει αρκεί να μην πιστέψουμε ότι μια καλή εμφάνιση και χωρίς βαθμούς μας έκανε καλύτερους. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και προσεκτικοί, θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News