«Βούλιαξε» τα κίτρινα υποβρύχια η Κάντιθ (vid)

Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε ιδανικά , όμως, είχε αυτοκτονικές τάσεις στη συνέχεια και γνώρισε νέα ήττα στη La Liga από την Κάντιθ με 3-1 σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ματσίς.

«Βούλιαξε» τα κίτρινα υποβρύχια η Κάντιθ (vid)

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League τα είχε όλα… στρωμένα για να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Κάντιθ, αλλά μια απερίσκεπτη ενέργεια του Πεντράθα ανέτρεψε για τα καλά τις ισορροπίες.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν (αποβλήθηκε στο πρώτο μέρος) προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ μετά από ένα μεγάλο λάθος των γηπεδούχων με τον Σορλότ, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Ράμος ισοφάρισε σε 1-1 , ακολούθησε η κουτουλιά του Πεντράθα για την απευθείας αποβολή , 2-1 με πέναλτι του Ματσίς και στο β μέρος ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από τη Βενεζουέλα «σφράγισε» το τρίποντο για την Κάντιθ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr