ΠΑΣ Γιαννινα - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 3/9

Παναθηναϊκός: Τα σίγουρα λεφτά και τα 20 έκατ. ευρώ

Έτοιμος για ελληνικό restart ο Παναθηναϊκός έπειτα από τον αποκλεισμό στο Champions League (3/9, 21:45).

Έτοιμος για ελληνικό restart ο Παναθηναϊκός έπειτα από τον αποκλεισμό στο Champions League από την Μπράγκα (3/9, 21:45). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και μοναδικός στόχος τους είναι οι τρεις βαθμοί. Ο Γιοβάνοβιτς διαθέτει στο ρόστερ του αρκετές λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τον παράγοντα της κούρασης κι αυτό φάνηκε και στην εύκολη επικράτηση (3-0) με τον Βόλο την περασμένη Κυριακή.

ΠΑΣ Γιαννινα-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες τρεις επισκέψεις του στα Γιάννενα μετράει μια νίκη (0-1 πέρυσι), μια ισοπαλία (0-0 το 2022) και μια ήττα (1-0 το 2021). Πέρυσι τον γόρδιο δεσμό έλυσε επιθετικά ο Σπόραρ, όμως δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί.

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για την κλήρωση του τριφυλλιού σε όμιλο του Europa League με Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Σε αυτό το επίπεδο, το να χαρακτηρίσεις μία κλήρωση καλή ή κακή είναι σχετικό. Όπως μας έδειξαν και τα πρόσφατα παιχνίδια στα πλέι-οφ του Champions League, η πρόκριση από τον αποκλεισμό απέχει ελάχιστα, οι διαφορές είναι πολύ μικρές σε αυτό το επίπεδο.

Η μέχρι τώρα πορεία μας στην Ευρώπη δείχνει ότι οι λεπτομέρειες και η αποτελεσματικότητα σε κάθε αγώνα και απέναντι σε κάθε αντίπαλο είναι πράγματα που απαιτούνται για να πετύχει κάποιος το στόχο του.

Αν δούμε συνολικά τα δύο παιχνίδια με την Μπράγκα, πιστεύω ότι η πρόκριση κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Θα μπορούσε ένα γκολ σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια να αλλάξει τα πάντα. Σε αυτό το επίπεδο, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News