Γελάκια και ασέβεια στο σήμα του Παναθηναϊκού από τη Μπράγκα! (vid)
Ο Σιμόν Μπανζά πάτησε πάνω από το σήμα του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο της πορτογαλικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και προχώρησε σε μια αλαζονική κίνηση.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θέλησε να στρέψει τα φώτα πάνω του, πατώντας επιδεικτικά το σήμα του Παναθηναϊκού και προχωρώντας σε μια κοροϊδευτική κίνηση κοιτώντας το Τριφύλλι.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αναρτήθηκε από τα social media της Μπράγκα και μάλιστα, ακούστηκαν και μερικά γελάκια από τους ανθρώπους της ομάδας.
Οι Πορτογάλοι φτιάχνουν… κλίμα ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και το εν λόγω βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα δικτύωσης, έχει προκαλέσει τις αρνητικές αντιδράσεις από τον κόσμο των «πρασίνων».
Δείτε παρακάτω:
This is the “respect” #Braga players display towards #paofc.
You will get the response you deserve in the field.pic.twitter.com/GVjOWOdglC— Παναθηναϊκό TL (@pana_tl) August 28, 2023
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Χέιζ-Ντέιβις: Η ατάκα για Γιαννακόπουλο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου
- Φωτογραφίες: Χαμός στο ξενοδοχείο για τον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
- Φωτογραφίες: Όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου
- Tο σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα μετά τον τελικό
- Μήνυμα από τη Θύρα 13: «Είστε ανύπαρκτοι και οπαδικά νάνοι» (pic)