Παναθηναϊκος - Μπραγκα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 29/8

Πανέτοιμος για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ο Παναθηναϊκός (29/08, 22:00).

Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Έπειτα από την… αναποδιά της Πορτογαλίας, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει την ανατροπή και να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League. Τι χρειάζεται; Καθαρή νίκη, με διαφορά δύο τερμάτων, απέναντι στην Μπράγκα (22:00, 29/08). Σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ, η παρτίδα θα οδηγηθεί στην παρατάση, κάτι που συνέβη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς και στο 3ο προκριματικό.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν παραδίδει ποτέ τα όπλα και το ίδιο θα κάνει και μέσα στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, έχει δημιουργήσει παράδοση, αφού και με Μαρσέιγ (εντός, εκτός) και με Μπράγκα σκόραρε στο φινάλε της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός-Μπράγκα με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 22:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκος – Μπραγκα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Πεπεισμένος για την πρόκριση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μοιραίος του πρώτου αγώνα, Αντράζ Σπόραρ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, αλλά εγώ θέλω να επικεντρωθώ στην στήριξη που μου έδειξε ο κόσμος της ομάδας. Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά γιατί φώναζαν διαρκώς το όνομα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκεια αυτού. Προφανώς αυτό έγινε με αφορμή αυτό που συνέβη στο παιχνίδι με τη Μπράγκα και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξη τους».

Στο παιχνίδι με τον Βόλο είχατε στο μυαλό σας την Μπράγκα: «Η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να μην το σκεφτόμαστε και πραγματικά τις τελευταίες μέρες το έχουμε πολύ στο κεφάλι μας. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος και είχαμε νεύρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα σε τρεις ημέρες είχαμε ένα άλλο παιχνίδι και αυτό είχε προτεραιότητα. Την Τρίτη παίζουμε ξανά και θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε και η ευκαιρία που έχασα στην Πορτογαλία να ξεχαστεί, με την πρόκριση στα χέρια μας».

Πιστεύεις πως μπορείτε να πάρετε την πρόκριση την Τρίτη: «Δεν το πιστεύω απλά, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, γιατί είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μπορεί στο παιχνίδι στην έδρα τους να μην καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που τα κρατάει όλα ανοιχτά».

Τι πρέπει να αλλάξετε στη ρεβάνς: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη. Στην άμυνα δεν έχουμε την ευχέρεια να δεχτούμε γκολ και πρέπει να το κρατήσουμε αυτό. Σε ένα γεμάτο γήπεδο με 60-70 χιλιάδες κόσμο, θα σκοράρουμε σίγουρα ένα γκολ και πρέπει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα στον αγώνα. Το να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα όμως, είναι το βασικότερο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr