Παναθηναϊκός-Βόλος: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (26/8)

Παναθηναϊκός-Βόλος: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση (26/8)

Παναθηναϊκός-Βόλος: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο για την 2η αγωνιστική της Super League στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι δεν αγωνίστηκαν την πρώτη αγωνιστική λόγω αναβολής και θέλουν να μπουν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα λίγες μέρες πριν την ρεβάνς με την Μαρσέιγ.

Παναθηναϊκός-Βόλος: Ώρα, κανάλι, τηλεοπτική μετάδοση

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο 26/8 στις 20.00.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD.

Αράο: «Την ανατροπή με τον κόσμο μας – Μπορεί να κάνει την διαφορά το γκολ στις καθυστερήσεις»

Ο Ουίλιαν Αράο μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αράο στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Πορτογαλία:

Για το γκολ στις καθυστερήσεις: «Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ακόμα και με 2-0 δεν θα είχαν τελειώσει τα πάντα, όμως αναμφισβήτητα θα ήταν πιο δύσκολα. Τώρα έχουμε πιθανότητες και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδό μας να μπορέσουμε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υπέρ μας».

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπράγκα: «Όλοι στον σύλλογο με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και αυτό με έκανε να αισθανθώ ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτούς τους μήνες δούλευα πολύ σκληρά για να μπορέσω να μπορώ να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου. Βεβαίως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι όλο και καλύτερος για να μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: «Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και ν’ ανοίξουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να πάρουμε την πρόκριση, γιατί αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News