Παναθηναϊκός: Η χαρά του Αϊτόρ

Αϊτόρ: Συγκινητικό μήνυμα για την «επιστροφή» του

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μετά την περιπέτεια που είχε, επέστρεψε και νιώθει έτοιμος να προσφέρει ξανά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε στην Μπράγκα, ωστόσο εκτός από το γκολ-χρυσάφι που πέτυχε, είδε και τον Αϊτόρ να επιστρέφει επίσημα στη δράση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε τον 27χρονο άσο στη μάχη και παρ’ όλο που δεν είναι ακόμα στο 100% του, ήταν χαρούμενος που γύρισε στη δράση και είναι έτοιμος να δώσει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το Τσάμπιονς Λιγκ θα φέρει κι άλλους παίκτες

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι μας λέει ότι ο Ιβάν θα αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά πλάνα του ενόψει Ευρώπης.

Καλό να παίζεις με “δαντελένιους” στα χαφ και τον 35χρονο Ρούμπεν “εξάρι” αλλά οι τοπ ομάδες δεν χωρατεύουν.

Αν τους αφήσεις χώρο ν’ αλλάζουν μπάλα σου φέρνουν το τόπι έξω από τα δοκάρια σου σε χρόνο dt κι ο…βομβαρδισμός είναι στο δρόμο κι έρχεται.

Επίσης ίσως σύντομα δούμε σχήμα με τρία σέντερ μπακ, δεν είναι τυχαίο ότι εσχάτως βγαίνουν φήμες για παρακολούθηση στόπερ.

Εν έτει 2023 οι προϋπολογισμοί των τοπ κλαμπ έχουν τριπλασιαστεί κι εσύ ακόμα κουβεντιάζεις για το αν σου κάνει ο Σποράρ που είναι ο βασικός σου στράικερ, ενώ λείπει κι ο ηγέτης σου στα μετόπισθεν (Μπαρτ Σένκεφελντ).

Στο τοπ επίπεδο οι αντίπαλοι μπορεί να σε στραπατσάρουν άσχημα, αλλά αυτά θα μας απασχολήσουν από την επόμενη εβδομάδα, ας περάσει η ομάδα με το καλό την Μπράγκα και βλέπουμε.

Κάτι μας λέει, πάντως, ότι σε περίπτωση που ο σύλλογος παίξει Τσάμπιονς Λιγκ θα φέρει κι άλλους παίκτες στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News