Πρώην βοηθός στον Παναθηναϊκό: «Αυτά που γράφτηκαν είναι μ@λ$κ#ες»
Ο Πορτογάλος τεχνικός και άλλοτε συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, Νούνο Εσπιρίτο ξέσπασε για τον Μπενζεμά.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νούνο Εσπιρίτο σχολίασε τις φήμες περί κακής του σχέσης με τον Καρίμ Μπενζεμά, στην Αλ Ιτιχάντ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πράσινος ανέφερε:
«Συγγνώμη, αλλά πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις για την ανάλυση του παιχνιδιού… Διάβασα στον Τύπο ότι η σχέση μου με τον Καρίμ δεν ήταν καλή, όποιος με ξέρει ξέρει ότι, φυσικά, αυτό είναι μ@λ$κ#α!
Η σχέση μου με όλους τους παίκτες είναι καλή, έχουμε ένα δυνατό γκρουπ, είμαστε ευχαριστημένοι με όλους τους παίκτες, είμαστε χαρούμενοι που ο Καρίμ είναι εδώ μαζί μας. Είναι χαρούμενος στο γήπεδο, μπορείτε να το δείτε, απολαμβάνει να παίζει για την Αλ Ιτιχάντ. Καταλαβαίνω από πού προέρχεται αυτό… αλλά είμαστε ένα δυνατό γκρουπ, ένα πολύ, πολύ δυνατό γκρουπ».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»