ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ: «Χτύπησε» ξανά ο Γάτας - Επικές ατάκες στο γκολ του Μαντσίνι (vid)

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ: «Χτύπησε» ξανά ο Γάτας - Επικές ατάκες στο γκολ του Μαντσίνι (vid)

Ο Παναθηναϊκός… χτύπησε στο τέλος και ο δημοσιογράφος Αρης Γάτας περιέγραψε με μοναδικό τρόπο το γκολ του Μαντσίνι κόντρα στη Μπράγκα.

«Ναιιιιι, 2-1 και όλα ξεκινούν από την αρχή στο ΟΑΚΑ. Ναι, 2-1 και όλα θα παικτούν στο ΟΑΚΑ.

μία, δύο, τρεις, περισσότερες φορές ο Παναθηναϊκός έπρεπε να σκοράρει νωρίτερα…», ανέφερε μεταξύ άλλων στην περιγραφή του γκολ για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ακούστε:

Βέργης: «Η ευκαιρία του Σπόρα μπορούσε να “πνίξει” τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα έγραψε στη Livesport:

Προφανώς δεν είναι αποτέλεσμα τύχης. Συνέβη με τη Μαρσέιγ, συνέβη και με την Μπράγκα, οπότε δεν συνιστά σύμπτωση. Στη Μασσαλία, με το πέναλτι του Ιωαννίδη στην… τελευταία φάση, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση.

Χθες, με την υπέροχη ασίστ του Έλληνα φορ στον κορυφαίο της αναμέτρησης, τον Μαντσίνι, έφτασε στο 95ο λεπτό σε ένα μεγάλο γκολ, με το οποίο μείωσε την ήττα του σε 2-1 και έκανε την πρόκριση στη ρεβάνς του “καυτού” ΟΑΚΑ απολύτως εφικτή!

Το “μέταλλο” του Τριφυλλιού βγήκε στο φινάλε και αυτού του αγώνα και σίγουρα θα επρόκειτο για αυτοχειρία, αν είχε χάσει 2-0 από την Μπράγκα. Αναφέρομαι προφανώς και στην τεράστια απόκρουση του Μπρινιόλι, μόλις ένα λεπτό προτού σκοράρει ο Μαντσίνι…

Μέχρι εκείνη τη στιγμή άπαντες είχαν στο μυαλό τους μία σκέψη: τι έχασες ρε Σπόραρ! Η ευκαιρία του Σλοβένου φορ, που σε άδεια εστία κατάφερε να πετάξει την μπάλα ψηλά άουτ, μετά την υπέροχη ασίστ του Μαντσίνι, ήταν… ένα σεντόνι ολόκληρο, το οποίο μπορούσε να “πνίξει” τον Παναθηναϊκό.

Ευτυχώς, όμως, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε ακόμη απαντήσεις να δώσει. Ανάμεσα σε αυτές θαρρώ ότι ο MVP του φετινού καλοκαιριού, ο τρομερός Ιωαννίδης, φώναξε ξανά ποιος πρέπει να είναι ο βασικός φορ του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News