Ιωαννίδης: Φοβερές ατάκες για Μπράγκα και... ΟΑΚΑ
Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το τέλος του αγώνα.
Αναλυτικά
«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλη ευκαιρία και το 0-0 φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο νωθροί, οι αντίπαλοι ανέβασαν επίπεδο και βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Είχαν και άλλες ευκαιρίες και για αυτό νομίζω σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε τρίτο γκολ και στο τέλος βάλαμε ένα σημαντικό γκολ για τη ρεβάνς.
Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό ήταν ένα ακόμη παράδειγμα σήμερα. Βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά γιατί δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Αν γίνουμε πιο κυρίαρχοι και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, θα αρχίσουμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερες φορές.
Όλοι στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός