Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπράγκα (pic)

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ποια είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπράγκα.

Παναθηναϊκός: Το πιο hot όνομα του ρόστερ μετά τον Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει άλλο ένα μεγάλο ματς και να πάρει ένα σκορ που θα του αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «χρυσοφόρους» και λαμπερούς ομίλους του Champions League, ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (29/8) στο ΟΑΚΑ.

Την αποστολή των «πράσινων» για το πρώτο παιχνίδι με την Μπράγκα συγκροτούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Αράο, Βιλένα, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Δείτε την πράσινη ενδεκάδα:

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο elite Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ και 4ο τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίγκερτ (Γερμανία), και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr