Μπραγκα - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/8

Παναθηναϊκός: Οι μέρες και οι ώρες με Μπράγκα στο Champions League

Μπραγκα – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της μεγάλης ευρωπαϊκής μάχης του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο πρώτο επεισόδιο των playoffs του Champions League (23/8, 22:00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο πρώτο επεισόδιο των playoffs του Champions League (23/8, 22:00). Μετά την Μαρσέιγ και τη Ντνίπρο, οι «πράσινοι» καλούνται να αποκλείσουν την πορτογαλική ομάδα. Οι Ίβηρες διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο, κάτι που φάνηκε και στις δύο εύκολες νίκες (3-0, 4-1) επί της Μπάτσκα Τόπολα στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Πορτογαλία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, τόσο λόγω της ιστορικής πρόκρισης επί της Μαρσέιγ, αλλά και εξαιτίας της καταπληκτικής αγωνιστικής εικόνας του στα δύο παιχνίδια του μακριά από την Αθήνα. Με σωστό πλάνο, συγκέντρωση και ψυχή, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Estadio Municipal de Braga.

Μπραγκα – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 22:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Μπραγκα – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο τεχνικός της Μπράγκα, Αρτούζ Ζόρζε αναφέρθηκε στα ματς με τον Παναθηναϊκό θέτοντας ως άμεσο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

«Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι, γιατί επιθετικά η ομάδα έχει ήδη έναν καλό απολογισμό βάσει του επιπέδου που παράγουμε φάσεις. Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό και τα πλέι-οφ του Champions League.

Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League αποτελεί τον άμεσο στόχο μας. Αντίθετα, το πρωτάθλημα είναι μακροπρόθεσμος στόχος αλλά θα θέλαμε ασφαλώς να το κατακτήσουμε για να μεγαλώσουμε ως ομάδα. Τώρα θα παλέψουμε για έναν τεράστιο στόχο που δεν είναι άλλος από το να μπούμε στους ομίλους της διοργάνωσης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News