Γεντβάι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

Γεντβάι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Τιν Γεντβάι μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά

«Η Μαρσέιγ είναι ένα μεγάλο σωματείο, από τα μεγαλύτερα στη Γαλλία και την Ευρώπη, Έκανε αρκετές αλλαγές, άλλαξε προπονητή, έχει κάνει πολλές μεταγραφές, είναι στο αρχικό στάδιο και δεν σημαίνει ότι έκανε μεταγραφές αυτό είναι πλεονέκτημα. Υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής που θα μεταφέρει καινούργιες σκέψεις, ιδέες και τρόπους. Εμείς έχουμε κάνει τα παιχνίδια μας, ο αγώνας θα είναι πιο ανοιχτός, πιστεύω ότι θα κερδίσει ο καλύτερος» τόνισε ο Τιν Γεντβάι προσθέτοντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει σε υψηλό επίπεδο. «Ο προπονητής μας έχει δώσει τις βασικές ιδέες, τις βασικές αρχές και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote.

Για τον αγώνα και για τη Ντνίπρο σχολίασε. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ντνίπρο θα έρθει και θα παλέψει. Ότι πρέπει να δείξουμε έναν υπεύθυνο χαρακτήρα και να παίξουμε με την ευθύνη που μας διακατέχει εκπροσωπώντας την ομάδα σε μία διεθνή διοργάνωση. Η Ντνίπρο στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, εμείς κάποιες στιγμές δεν δείξαμε την επιθετικότητα μας, είχαμε τις μας γραμμές όχι πολύ κοντά. Ευτυχώς που αυτό έγινε τώρα ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη γιατί μας περιμένει η Μαρσέιγ. Ναι είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News