Παναθηναϊκος - Ντνιπρο Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/8)

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο Live streaming

Σφραγίζουν το εισιτήριο στην κατάμεστοι Λεωφόρο οι πράσινοι.

Παναθηναϊκος – Ντνιπρο Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντνίπρο (20:30) στην κατάμεστη Λεωφόρο. Στόχος να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την 3η προκριματική φάση του Champions League!

Οι «πράσινοι» την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο αγώνα του Κόζιτσε έδειξαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην ελίτ της Ευρώπης. Η νίκη με 3-1 απέναντι στην Ντνίπρο επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Πλέον, αυτό που απομένει για το «τριφύλλι» είναι να τελειώσει την πρόκριση μέσα στο σπίτι του και να καταστρώσει τα πλάνα του για τις «μάχες» με τη Μαρσέιγ.

. Panathinaikos Live Streaming

Τεράστιο κίνητρο

Το κίνητρο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στους Ουκρανούς είναι τεράστιο. Oι «πράσινοι» μετά το υπέρ τους 3-1 είναι έτοιμοι να τσεκάρουν το εισιτήριο και να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη συμμετοχή τους σε όμιλο του Europa League, ενώ φυσικά θα συνεχίσουν να… ονειρεύονται τους ομίλους του Champions League.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση εις βάρος των Ουκρανών θα οδηγήσει τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς αυτόματα στα γκρουπ του Europa League ακόμα κι αν αποκλειστούν στη συνέχεια από τους Μασσαλούς.

Οι «πράσινοι» τελευταία φορά που έπαιξαν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν το 2016 στο Europa League με προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι. Τότε αντιμετώπισαν Θέλτα, Άγιαξ και Σταντάρ Λιέγης και ολοκλήρωσαν τον όμιλο με έναν βαθμό (1 ισοπαλία, 5 ήττες).

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα στο πρώτο ματς με τους Ουκρανούς. Με κορυφαίο τον Χουάνκαρ και τους Τζούρισιτς, Βιλένα να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης θριάμβευσαν, όμως ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν.

«Δεν πιστεύω πως ήδη έχουμε προκριθεί. Βρισκόμαστε στα προκριματικά του Champions League, είναι ένα τεράστιο στοίχημα για μας. Χωρίς το εκτός έδρας γκολ μπορούν να συμβούν τα πάντα. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαι ικανοποιημένος από όλους. Θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στη Λεωφόρο», υποστήριξε ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που τον οδήγησε στην πρώτη νίκη κόντρα στην Ντνίπρο. Τον τραυματία Σένκεφελντ θα καλύψει στο κέντρο της άμυνας ο Γεντβάι, που το έκανε με επιτυχία και στο Κόζιτσε, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Τσέριν.

Την ρεβάνς στη Λεωφόρο θα διευθύνει ο Μπάστιαν Ντάνκερτ. Ο Γερμανός διαιτητής την περασμένη σεζόν (2022/2023) έπαιξε 28 παιχνίδια και έδειξε 104 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες και 11 πέναλτι.

Παναθηναϊκος – Ντνιπρο Live streaming: Η UEFA δεν αστειεύεται – Λέιζερ, καπνογόνα, φέρνουν σοβαρή τιμωρία

Βραδιά ευρωπαϊκή για τη Λεωφόρο, σημαίνει βραδιά χαράς. Μία απ’ τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης, θα είναι ξανά γεμάτη για να υποδεχτεί αυτή τη φορά το σπουδαίας σημασίας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο. Αισιοδοξία στα ύψη στον κόσμο, μετά το 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά και διάθεση αμέριστης στήριξης στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για μία απ’ τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης, η ισορροπία στο να μην ξεπεραστεί η λεπτή γραμμή είναι δύσκολη. Πρόκειται για αναμέτρηση που αφορά διοργάνωση της UEFA και μάλιστα το… καμάρι της, δηλαδή το Champions League. Κατά συνέπεια η προσοχή όλων είναι τεράστια στο να είναι στην εντέλεια μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια.

Κατά συνέπεια, επειδή και στην UEFA ξέρουν το πόσο ισχυρή και «καυτή» έδρα έχει ο Παναθηναϊκός, η προσοχή και η αυστηρότητά τους θα είναι σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Με τους παρατηρητές να προσέχουν για τα πάντα.

Χρειάζεται οι πάντες να έχουν τα μάτια τους 14, προκειμένου να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Όπου πρόβλημα για την UEFA, σημαίνει λέιζερ, άναμμα καπνογόνου, δε συζητάμε καν για ρίψη αντικειμένων. Πράγματα που στην Ελλάδα μας φαίνονται ίσως και… φυσιολογικά ή επιφέρουν χρηματικές ποινές, στην Ευρώπη ίσως να γίνουν «θηλιά» στο λαιμό για σοβαρές τιμωρίες.

Για λέιζερ, ή καπνογόνα, θα είναι κρίμα κι άδικο να φτάσει στο σημείο η ομάδα να στερηθεί τον κόσμο της. Και φυσικά ο κόσμος να στερηθεί του δικαιώματος να είναι εκεί σε κάποιο απ’ τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς του Τριφυλλιού.

Μην ξεχνάτε πως η UEFA ειδικά τα τελευταία χρόνια, αποδεδειγμένα έχει… ψωμοτύρι το να κλείνει εξέδρες. Είτε συνολικά είτε κομμάτι αυτών. Ακόμη και για γεγονότα τα οποία στα μάτια του Έλληνα φιλάθλου φαντάζουν ασήμαντα. Κατά συνέπεια απαιτείται τεράστια προσοχή απ’ τον καθένα, για να αποφευχθούν αχρείαστα προβλήματα.

Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ντνιπρο Live streaming: Πουλάει τον Ουντέρ πριν τον… Παναθηναϊκό η Μαρσέιγ

Αν ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί με την Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, πολύ δύσκολα θα βρει μπροστά του, τον Τσενγκίζ Ουντέρ.

Μέρες μετράει στην Μασσαλία ο Τσενγκίζ Ουντέρ. Πολιορκείται πολύ έντονα από την Φενερμπαχτσέ. Ο Τούρκος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρθελίνιο. Η Μαρσέιγ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τα «καναρίνια» σε ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Εκ των οποίων το 20% θα πάει στην ρόμα που είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Ο 26χρονος εξτρέμ τα έχει βρει με την ομάδα της Πόλης για συμβόλαιο μέχρι το 2027. Για την ανακοίνωση της μεταγραφής μένουν πλέον μόνο τα τυπικά.

 

Παναθηναϊκος – Ντνιπρο Live streaming | Links: 

https://streamhunterto.net/soccer/panathinaikos-sk-dnipro-1-stoal973?l=1045101178

Μπείτε στο Live του αγώνα

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News