Παναθηναϊκος - Ντνιπρο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 1/8

Παναθηναϊκός: Εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο στη ρεβάνς του 2ου προκριματικού του Champions League (1/8, 20:30).

Παναθηναϊκος-Ντνιπρο καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της ευρωπαϊκής μάχης του «τριφυλλιού»

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τον θρίαμβο στο Κόζιτσε, ωστόσο θα χρειαστεί να παρουσιάσει εκ νέου σοβαρό πρόσωπο ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο και να κλείσει το ραντεβού με τη Μαρσέιγ, που περιμένει στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Παράλληλα, εφόσον κλειδώσει απόψε την πρόκριση, ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει την συμμετοχή του -μίνιμουμ- στους ομίλους του Europa League.

Οι «πράσινοι» στον πρώτο αγώνα στη Σλοβακία δεν άφησαν περιθώρια στους Ουκρανούς και χάρη στην δημιουργία του Χουάνκαρ, που είχε δύο ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, βρήκαν δίχτυα με Σπόραρ, Τζούρισιτς και Ιωαννίδη, βάζοντας γερά θεμέλια πρόκρισης.

Παναθηναϊκος-Ντνιπρο με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκος-Ντνιπρο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά τη νίκη του τριφυλλιού στους ρεπόρτερ της ομάδας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνέχεια της σεζόν. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας στράικερ.

Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη, υπήρχε πιο ιδανική αρχή για τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε ένα σοβαρό προβάδισμα και απομένει άλλο ένα βήμα για να κλειδώσουμε την πρόκριση».

Λέγαμε πέρυσι ότι για τον Παναθηναϊκό ήταν πρόβλημα η δυστοκία. Φέτος αρχίζετε με τρία γκολ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Λύνεται αυτό το πρόβλημα: «Πιστεύω ότι ήταν θέμα χρόνου να βρούμε τις λύσεις και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται επιθετικά. Έχουμε τους παίκτες και τα κατάλληλα μέσα για να συνεχίσουμε να σκοράρουμε».

Ο Παναθηναϊκός έδειξε να μην αγχώνεται από τη Ντνίπρο και να ελέγχει το ματς, ίσως με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά: «Έχω την αίσθηση ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό. Όντως, στο τέλος ήμασταν λίγο σε σύγχυση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε ένα βαθμό. Ήταν τα τελευταία λεπτά, έπρεπε να τελειώσει το ματς».

Την πρόκριση τη θεωρούμε δεδομένη ή μπάλα είναι και γυρίζει: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και το ίδιο συγκεντρωμένοι ώστε να κλειδώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα».

Έχουμε μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση, εφόσον προκριθεί. Είναι ικανός, είναι έτοιμος για μία τόσο μεγάλη μάχη: «Εγώ είμαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη. Θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και μπορούμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όμως, προηγείται το δεύτερο ματς με τη Ντνίπρο και έπονται τα υπόλοιπα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News