Παναθηναϊκός: Εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ντνίπρο έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση που θα του δώσει σίγουρη συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διογράνωσης και πολλά λεφτά.

Ο Παναθηναϊκός μετά την περσινή σεζόν που επέστρεψε στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πλέον θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να συμμετέχει σε ομίλους μιας εκ των τριών θεσμών της UEFA.

Οι πράσινοι, για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν δεδομένη συμμετοχή στην Ευρώπη έως τον Δεκέμβριο θα πρέπει να πετύχουν μονάχα μία πρόκριση από τις ευκαιρίες που θα έχουν.

Αν για παράδειγμα το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντνίπρο, τότε αυτόματα θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Ακόμα κι αν αποκλειστεί από τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League δε θα χρειαστεί να παίξει play-offs για το Europa League, το οποίο θα το έχει εξασφαλισμένο και θα του δώσει 10 εκ ευρώ τουλάχιστον!

Το ιδανικό σενάριο είναι οι πράσινοι να μπορέσουν να συμμετάσχουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία θα τους δώσει 25 εκ ευρώ και θα τους μεγαλώσει το πρεστίζ.

Αντίπαλος στα προκριματικά αυτής της προσπάθειας θα είναι η Μαρσέιγ (Γαλλία).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News