Ντνιπρο – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 25/7

Κριτική Παναθηναϊκός-Μπερ Σεβά 1-1: Ο MVP ο Λοντιγκίν, ο απογοητευτικός Σπόραρ και το «καμπανάκι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό του Champions League (25/07, 21:00).

Ντνιπρο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της ευρωπαϊκής μάχης του «τριφυλλιού»

Η ώρα της επιστροφής στο Champions League για τον Παναθηναϊκό έφτασε! Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ντνίπρο στην πρώτη μάχη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (25/07, 21:00). Στην πρόβα τζενεράλε, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ηττήθηκε από την Ράγιο Βαγεκάνο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (1-0).

Οι «πράσινοι» είχαν πολύ καλή παρουσία ανά διαστήματα κόντρα στην ισπανική ομάδα, πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μόρο, παρά τις πολλές καλές στιγμές που είχαν στην αναμέτρηση.

Κατακόρυφη αγωνιστική άνοδος των ποδοσφαιριστών του Γιοβάνοβιτς μετά το γκολ που δέχθηκαν, καλή εμφάνιση και από τους Σπόραρ, Τζούριτσιτς που ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Θετικά στοιχεία και από τον Βιλένα στο ντεμπούτο του, πολύ καλά και τα ανεβάσματα του Μλαντένοβιτς.

Ντνιπρο-Παναθηναϊκος με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Ντνιπρο-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Συνέντευξη για τα δύο παιχνίδια με την Ντνίπρο έδωσε ο Μπερνάρ λίγα 24ωρα πριν από την μεγάλη μάχη. Ο Βραζιλιάνος σταρ ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση είναι ο μοναδικός στόχος, ενώ παράλληλα τόνισε τις δυσκολίες που κρύβει η αντίπαλος. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Για το τελευταίο φιλικό με τη Ράγιο και το τι μπορούμε να περιμένουμε απέναντι στην Ντνίπρο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν παίξαμε πολύ καλά, όπως και εγώ προσωπικά, δεν ήμουν καλός, έχανα πολλές φορές την μπάλα. Η ομάδα σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα απ’ ότι έδωσε.

Γνωρίζουμε ότι σε μια εβδομάδα έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, που θα είναι ο πρώτος της σεζόν. Θα είναι ένας «τελικός» για εμάς και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί είναι 180 κρίσιμα λεπτά και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς».

Τι χρειάζεται να βελτιώσετε για το πρώτο ματς: «Έχουμε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού τον οποίο μαθαίνουμε και χρειάζεται να εξασκηθούμε πάνω σε αυτό και να παίξουμε μερικά παιχνίδια. Ωστόσο ο προπονητής το γνωρίζει καλύτερα από όλους αυτό. Ξέρει ότι είναι σημαντικό να προπονούμαστε σκληρά. Πιστεύω ότι ο καθένας ξέρει τι πρέπει να βελτιώσει και ειδικότερα εγώ για τον εαυτό μου.

Όταν γυρίζω σπίτι σκέφτομαι τα λάθη που έκανα και προσπαθώ να τα βελτιώσω και να τα κάνω καλύτερα την επόμενη φορά. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε την επόμενη φορά».

Βοηθούν τα φιλικά ώστε να βγαίνουν συμπεράσματα αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού και τα υπόλοιπα ματς: «Φυσικά, είναι πολύ σημαντικά. Είναι προετοιμασία για τη σεζόν και πρέπει να τα παίρνουμε σοβαρά. Ξέρουμε ότι δεν έχουν την ίδια αίσθηση και ότι δεν είναι το ίδιο όταν παίζουμε αγώνες πρωταθλήματος, ή γενικότερα ματς που δίνουν τρεις πόντους. Όμως είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News